LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|01
2023
13:27

Δήμος Πηνειού: Λειτούργησε η αντιπλημμυρική θωράκιση - Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρασε η κακοκαιρία

Ν. Μαφρέδας – Γ. Καραμπίνης: «Υπηρετούμε τον στόχο του Δημάρχου»

Ικανοποιητικά αντιμετώπισε τα έντονα καιρικά φαινόμενα ο Δήμος Πηνειού. Παρά τις έντονες βροχοπτώσεις που είχαν διάρκεια, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ήταν σχετικά μικρά.

Στόχος του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, των καλλιεργειών , του ζωϊκού κεφαλαίου και της περιουσίας των κατοίκων του Δήμου και τον στόχο αυτό υπηρετούν οι αρμόδιες  υπηρεσίες.

dimos piniou antipl erga kak 3

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Πηνειού κ. Νίκος Μαφρέδας δήλωσε: "Κύριο μέλημα του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου  με στόχο πρωτίστως την προστασία της ανθρώπινης ζωής  καθώς και των κατοικιών και των καλλιεργειών. Παρά την  ένταση και την διάρκεια της βροχόπτωσης τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ήταν μικρά. Τόσο τα φρεάτια όσο και τα αποστραγγιστικά κανάλια ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά σε μεγάλο βαθμό. Έγκαιρα είχαν αναλάβει δράση δύο ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα  καθαρισμού των φρεατίων, των σχαρών υδροσυλλογής και των αγωγών ομβρίων υδάτων στο Δήμο. Εντολή του Δημάρχου είναι να δίνουμε έμφαση στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας, αυτή είναι η αποστολή μας  τόσο η δική μου όσο και του αντιδημάρχου Γιάννη Καραμπίνη και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πηνειού  βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση».

dimos piniou antipl erga kak 2

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καραμπίνης δήλωσε:

«Η αντιπλημμυρική θωράκιση θα έλεγα ανταποκρίθηκε θετικά σε μεγάλο βαθμό στο Δήμο μας.  Υπενθυμίζω ότι έγιναν και γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις με έργα σε διάφορες περιοχές για την  θωράκισή τους. Υπάρχει άριστη συνεργασία με τους ΤΟΕΒ Γαστούνης και Μυρτουντίων για τον καθαρισμό καναλιών που βρίσκονται στον τομέα ευθύνης μας  , τους προέδρους των ΤΚ   και φυσικά με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Μαφρέδα. Στόχος του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου είναι  η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των συνδημοτών μας και αυτόν τον στόχο υπηρετούμε».

dimos piniou antipl erga kak 4

dimos piniou antipl erga kak 5

dimos piniou antipl erga kak 6

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ