LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

27|01
2023
22:46

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας στη «Νέα Πορεία»! - Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο Γ. Γυφτοχρήστος 

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας Γιάννης Γυφτοχρήστος. Ο κ. Γυφτοχρήστος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με αρκετή δουλειά θα προσφέρουμε στον τόπο μας όσα του αξίζει»

«Η Νέα Πορεία είναι μια παράταξη σύνθεσης, σύγκλισης και συνεργασίας που στόχο έχει να δώσει αξία στην άμεση δημοκρατία και να αλλάξει τον τόπο μας προς το καλύτερο. Ο κ. Λέντζας είναι αδιαμφισβήτητα ένας επιτυχημένος Δήμαρχος με αρχές, όραμα, στόχους, πλάνο, και πιστεύω ακράδαντα στο πρόγραμμα της παράταξης για τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Τα ίδια όμως στοιχεία διαπίστωσα και στους συνεργάτες του οι οποίοι έχουν ήθος, αξιοπρέπεια, σεβασμό και εκφράζονται μέσα από την αλληλεγγύη. Είμαι πεπεισμένος ότι με αρκετή δουλειά θα προσφέρουμε στον τόπο μας όσα του αξίζει, θα βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, και θα κάνουμε τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης έναν δήμο πρότυπο σε πολλά θέματα της καθημερινής ζωής. Για εμένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή, όταν σου δίνεται η δυνατότητα να εκπροσωπήσεις τους συμπολίτες σου στην τοπική αυτοδιοίκηση και να μάχεσαι για τα συμφέροντα τους. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Λέντζα που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.  Από την πλευρά μου όπως ενέργησα κατά το παρελθόν έτσι θα πορευτώ και στο μέλλον με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μου. Για εμένα αποτελεί αξιακή θέση ότι όσοι ασχολούνται με τα κοινά θα πρέπει να έχουν ως βασικό στόχο να ανέβουν ψηλά για να δουν τον κόσμο και όχι για να τους δει ο κόσμος», τονίζει ο Γιάννης Γυφτοχρήστος. 

«Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!»

Καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας στη «Νέα Πορεία», ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, δηλώνει: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον Γιάννη Γυφτοχρήστο. Η επιτυχημένη διαδρομή του και η διάθεσή του για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΥΦΤΟΧΡΗΣΤΟΥ

Γεννημένος στην Ανδραβίδα το 1979 ο Γιάννης Γυφτοχρήστος, κατά τα σχολικά έτη διετέλεσε Πρόεδρος δεκαπενταμελούς σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Είναι πάνω από 20 χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας, με πολλά έτη εργασίας στον τουρισμό. Τώρα είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας και Αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ηλείας στην ΕΣΣΕ.

Είναι μέλος του Συμβουλίου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Δάφνης Ανδραβίδας, ενώ διετέλεσε μέλος σε αρκετούς συλλόγους κατά το παρελθόν.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo