LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|01
2023
11:36

Καλαμάτα: Απολογείται σήμερα ο 38χρονος Αλβανός - Ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον “Αμερικάνο”

Με τον 38χρονο Αλβανό που κρυβόταν και συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη ολοκληρώνονται σήμερα οι απολογίες των δύο συλληφθέντων για τη δολοφονία με εννιάρι πιστόλι του 47χρονου “Αμερικάνου” ή “Gus”, το πρωί της 20ης Ιανουαρίου στη συμβολή των οδών Υδρας και Σόλωνος, στην Καλαμάτα.

Ο σκληρός και αδίστακτος κακοποιός όπως τον περιγράφουν οι αστυνομικοί θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Καλαμάτας και θα παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για το φονικό επεισόδιο. Στους αστυνομικούς φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 47χρονο Ελληνοαμερικανό, αλλά να του ζητήσει εξηγήσεις για έναν τσακωμό που είχαν μεταξύ τους πέρυσι τον Οκτώβριο.

Στην ανακρίτρια θα οδηγηθεί σήμερα και ένας 34χρονος Βούλγαρος, ο οποίος νοίκιαζε το δωμάτιο σε επιχείρηση Ενοικιαζόμενων στο Ακρογιάλι Αβίας, όπου συνελήφθη ο 38χρονος Αλβανός. Ο Βούλγαρος συνελήφθη μαζί του και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ οι δυο τους θα απολογηθούν και για την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, καθώς στο δωμάτιο οι αστυνομικοί βρήκαν 80 γραμ. χασίς.

ΣΤΗΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ 

Ήδη για την δολοφονία έδωσε εξηγήσεις την περασμένη Τετάρτη στην ανακρίτρια ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής και φερόμενος ως συνεργός στο έγκλημα -ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο νεαρός κατηγορούμενος -σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου του Στάθη Σταματόπουλου- έχει αρνηθεί ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το “στήσιμο” του ραντεβού θανάτου ή ότι γνώριζε τις σχέσεις, όποιες κι αν ήταν αυτές, μεταξύ του συγκατηγορούμενού του και του θύματος. Επίσης, έχει αρνηθεί ότι γνώριζε πως ο συγκατηγορούμενός του οπλοφορούσε.

Σύμφωνα ωστόσο με τη δικογραφία, ο 22χρονος κανόνισε το ραντεβού με το θύμα τους, με το πρόσχημα ότι ήθελε να αγοράσει 2 γραμ. κοκαΐνης. Στο ραντεβού πήγαν μαζί με τον 38χρονο, ο οποίος έμεινε στο αυτοκίνητο. Όταν ο “Αμερικάνος” πλησίασε ανυποψίαστος στο σημείο με τη μηχανή του, ο Αλβανός δολοφόνος του ξεκίνησε σπινιάροντας, του έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητο, κατέβηκε και καβγάδισαν άγρια. Έπειτα έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι, τον πυροβόλησε μια φορά στην κνήμη του αριστερού του ποδιού, μπήκε στο αυτοκίνητο με τον 22χρονο και έφυγαν.

Μάλιστα, από τις έρευνες της Ασφάλειας Καλαμάτας προκύπτει ότι οι δύο κατηγορούμενοι ως συνεργοί είχαν ψάξει πιο πριν το “ιδανικό σημείο”, για να αιφνιδιάσουν το θύμα τους. Έτσι φέρονται ότι αρχικά στάθμευσαν το αυτοκίνητο στην οδό Δημοσθένους, αλλά έφυγαν από εκεί και αφού έκαναν μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο, επέλεξαν και πάρκαραν στη Σόλωνος, λίγα μέτρα από την διασταύρωση με την Υδρας όπου έγινε το φονικό, κι ο νεαρός κατηγορούμενος κατέβηκε και περίμενε πότε θα πλησιάσει με την μηχανή του ο “Αμερικάνος”.

Πηγή: EleftheriaOnline.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών