LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

04|02
2023
12:45

Ανταπάντηση Παναγόπουλου στο δήμαρχο Ζαχάρως για το "Παρά Θιν Αλός"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ

panag panagopoulosΟ συντάκτης της απαντήσεως του κ. Δημάρχου, δεν είναι καλός προπαγανδιστής και θα του συνιστούσα - για το καλό του ιδίου - να τον αντικαταστήσει.

Προφανώς θεωρεί πως απευθύνεται σε σανοφάγους, οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι :

1. Αναφερόμουν στο δημοσίευμα από το site της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», όπου και ο χαρακτηρισμός του κ. Αλεξανδρόπουλου ως του προσώπου που «θα απαγκίστρωνε το ‘Παρά θιν’ αλός’ από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας». (Ας κάνει, λοιπόν, τον κόπο ο κ. Δήμαρχος να απευθυνθεί στον συντάκτη του δημοσιεύματος για εσφαλμένη αντίληψη, και όχι σε εμένα).

2. Εάν ο κ. Δήμαρχος είχε επιδιώξει με την ανάληψη των καθηκόντων του τη συνεργασία με την ΕΤΑΔ και την ενεργό συμμετοχή αυτής στη δικαστική διένεξη στο Διοικητικό Εφετείο Πατρών (η οποία έγινε μόλις τον Φεβρουάριο του 2022, σίγουρα χωρίς καμία απολύτως εμπλοκή του κ. Δημάρχου) αντί της διαρκούς αντιπαράθεσης με την ΕΤΑΔ, η υπόθεση θα είχε την ευνοϊκή για την περιοχή μας κατάληξη τουλάχιστον δύο έτη νωρίτερα.

3. Σε περίπτωση ευνοϊκής δικαστικής κατάληξης π.χ. από το έτος 2021, θα είχε από τότε εκκινήσει και η αξιοποίηση του «Παρά θιν’ αλός» από την ΕΤΑΔ.

4. Ο κ. Δήμαρχος «ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ» για το έγγραφο που απέκρυψε, και το οποίο ουδέποτε έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27ης Ιουλίου 2020 παρά τα όσα ισχυρίζεται, για τον απλούστατο λόγο ότι απεστάλη ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ σε αυτόν από το Υ.Π.ΕΝ. και συγκεκριμένα μετά τις 13 Αυγούστου 2020, οπότε και συντάχθηκε! (Παρεμπιπτόντως, θα ήταν καλύτερο για τον συντάκτη της απαντήσεως του κ. Δημάρχου να μην αναφερθεί στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27/7/2020, η οποία ουδέποτε εκτελέστηκε από υπαιτιότητα του κ. Δημάρχου).

5. Οι θέσεις του Δημάρχου Ζαχάρως, όπως εκφράζονταν δημόσια κατ’ επανάληψη από τον ίδιο, ότι το «Παρά θιν’ αλός» εμπίπτει στις απαγορεύσεις του Προεδρικού Διατάγματος, δεν συνέπιπταν ούτε με τις θέσεις των νομικών παραστατών του Δήμου Ζαχάρως, όπως κατατέθηκαν στο Εφετείο Πατρών, ούτε με τις θέσεις της ΕΤΑΔ που κατατέθηκαν στο ίδιο δικαστήριο. (Αν θέλει ο κ. Δήμαρχος, ας δώσει στην δημοσιότητα τα υπομνήματα που κατέθεσαν οι νομικοί παραστάτες του Δήμου στο Εφετείο Πατρών, για να αντιληφθεί η κοινή γνώμη εάν όντως υιοθέτησαν τις θέσεις του κ. Δημάρχου).

6. Ο ίδιος, μη έχοντας καμία απολύτως επικοινωνία με την ΕΤΑΔ, αγνοούσε τελείως τη συμμετοχή μου σε συναντήσεις με τους υπευθύνους της ΕΤΑΔ, εν αντιθέσει προς τη βουλευτή Ηλείας, Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

7. Οι συναντήσεις οφείλουν να έχουν ουσιαστικό περιεχόμενο και όχι να γίνονται με σκοπό τις φωτογραφίες που θα συνοδεύσουν δελτίο τύπου, προς άγρα εντυπώσεων.

8. Οι παρεμβάσεις κρίνονται από το έμπρακτο αποτέλεσμά τους.

Σε αυτό το πνεύμα, προκαλώ-προσκαλώ τον κ. Δήμαρχο να φέρει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που πιστοποιούν την ενεργή και αποτελεσματική εμπλοκή του στην υπόθεση του «Παρά θιν’ αλός».

Αλλά που να τα βρει; Την ώρα που εμείς δίναμε έμπρακτα τη μάχη για την επαναλειτουργία του «Παρά θιν’ αλός», ο ίδιος φυγομαχούσε και περιοριζόταν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ με τη λογική του «Ούτε καρφί στο ‘Παρά θιν’ αλός’» (!) και μόνιμη επωδό του την κατάργηση του Π.Δ. για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο.

(ΥΓ: Παρεμπιπτόντως, ας μας ενημερώσει ο κ. Δήμαρχος εάν -πέραν της θυμηδίας των ιθυνόντων και της άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του ιδίου- υπήρξε κάποιο θετικό για τον τόπο μας αποτέλεσμα από τις πολυθρύλητες ενέργειές του κατά του Π.Δ. για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο….)

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών