LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

07|02
2023
10:45

Αμαλιάδα: Πατέρας, γιος και γαμπρός είχαν ρημάξει αυτοκίνητα - Πέντε διαρρήξεις με λεία 4900€

Με ορμητήριο τη γειτονιά που έμεναν κοντά στο σταθμό του ΟΣΕ, πατέρας, γιος και γαμπρός, είχαν ρημάξει τις τελευταίες ημέρες αυτοκίνητα στην πόλη της Αμαλιάδας.

Οι τρεις ΡΟΜΑ το τελευταίο δεκαήμερο διέρρηξαν πέντε οχήματα και κατάφεραν να κλέψουν αντικείμενα συνολικής αξίας 4900€ και να προκαλέσουν αρκετές φθορές στα αυτοκίνητα.

Η δράση τους έλαβε τέλος άδοξα καθώς οι αστυνομικού του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν πριν παρέλθει το αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους δράστες είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Κάπως έτσι συνεχίστηκε το σερί των εξιχνιάσεων υποθέσεων που “χτίζουν” το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

Τα "χτυπήματα"

Σε δύο βράδια “χτύπησαν” τα πέντε επιβατηγά, βανάκια και φορτηγάκια. Στόχος τους ήταν οτιδήποτε μπορεί να είχε αξία. Στο πρώτο αυτοκίνητο, ένα ειβατηγό, αφού έσπασαν το τζάμι του παραθύρου, πήραν τσάντες με ρούχα, πορτοφόλι με κάρτες ανάληψης. Συνέχισαν στο δεύτερο - βανάκι αυτή τη φορά - το ίδιο βράδυ όπου ήταν φορτηγάκι. Παραβίασαν την πόρτα και έκλεψαν κούτες με ρούχα που ήταν προς πώληση. Οι δράστες προσπάθησαν να βάλουν μπρος το φορτηγάκι παραβιάζοντας το διακόπτη μίζας ανεπιτυχώς. Στην τρίτη περίπτωση σε βανάκι οι δράστες παραβίασαν την πόρτα και έκλεψαν ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα.

Λίγες ημέρες αργότερα οι τρεις τους ξαναβγήκαν παγανιά. Αρχικά διέρρηξαν ένα επιβατηγό από όπου πήραν ένα radio-cd και ένα tablet. Συνέχησαν σε ένα φορτηγάκι από όπου πήταν μια κυνηγετική καραμπίνα.

Οι έρευνες

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν μέσα από την έρευνα τους αλλά και από την προανάκριση, διαπίστωσαν πως οι δράστες είχαν “χτυπήσει” σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά το ένα στο άλλο και κοντά στο σπίτι που διέμεναν οι δράστες. Οι οποίοι και εντοπίστηκαν στη διάρκεια της έρευνας μαζί στο συγκεκριμένο χώρο.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εκεί εντόπισαν πολλά από τα κλοπιμαία, ενώ κοντά στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό της Αμαλιάδας, εντοπίστηκε και το κυνηγετικό όπλο που είχαν κρύψει οι δράστες.

Στην έρευνα που συνεχίστηκε βρέθηκαν και τα υπόλοιπα κλοπιμαία που οι δράστες είτε είχαν πουλήσει, είτε είχαν παραδώσει σε άλλα άτομα.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών