LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

07|02
2023
22:17

Η Θάλεια Μαρτζάκλη στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα! - Εκ νέου υποψήφια με τη «Νέα Πορεία»

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα θα βρίσκεται και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές το στέλεχος της «Νέας Πορείας» Ευθαλία (Θάλεια) Μαρτζάκλη, από την Ανδραβίδα.

Η νέα και δραστήρια κ. Μαρτζάκλη ανήκει και αυτή στη νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που στήριξαν και στηρίζουν ενεργά τον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα, και αναγνωρίζουν στο πρόσωπό τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Η Θάλεια Μαρτζάκλη θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

«Στόχος μου ήταν και παραμένει η αναβάθμιση και η ανάδειξη του Δήμου μας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Συνδημοτών μας. Μέσα σε λίγα χρόνια με τον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα καταφέραμε πολλά και θα αγωνιστώ στο πλευρό του για να συνεχίσουμε το έργο μας!», τόνισε η Θάλεια Μαρτζάκλη.

«Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω πως η Θάλεια Μαρτζάκλη θα είναι εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία». Ένας άνθρωπο με τον οποίο συμβαδίζουμε τόσο σε ιδέες, όσο και σε όρεξη για προσφορά. Με την δραστηριότητά της η Θάλεια έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς, μακριά από τοπικιστικές αντιλήψεις, με γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας. Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!», δήλωσε ο Γιάννης Λέντζας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΥΘΑΛΙΑΣ (ΘΑΛΕΙΑΣ) ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ

Η Ευθαλία (Θάλεια) Μαρτζάκλη γεννήθηκε το 1980 και είναι κόρη της Σοφίας Καργάδου και του Πολιτικού Μηχανικού Παρασκευά Μαρτζάκλη. Εργάζεται σε ασφαλιστικό γραφείο. Είναι Αντιπρόεδρος του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Είναι μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ηλείας. Ήταν ενεργό μέλος του Λαογραφικού Ομίλου Ανδραβίδας «ΟΙ ΡΙΖΕΣ» όπου διετέλεσε Αντιπρόεδρος για τέσσερα  χρόνια.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ