LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

22|03
2023
12:06

Εικόνες ντροπής στα ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Επιβάτες στοιβάζονται σαν σαρδέλες και ταξιδεύουν ακόμα και… όρθιοι

«Πολλοί φοιτητές ταξιδεύουν με το ΚΤΕΛ καθήμενοι στα σκαλιά, φανταστείτε να γίνει ένα απότομο φρενάρισμα».

Εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα ένα τυπικό ευρωπαϊκό κράτος έρχονται από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, με τα οποία ορισμένοι επιβάτες είναι αναγκασμένοι να ταξιδέψουν καθήμενοι στα σκαλιά ή ακόμα και… όρθιοι.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται από τα πλάνα σχετικού ρεπορτάζ του OPEN, οι επιβάτες της γραμμής Αγρίνιο – Πάτρα μεταφέρονται σαν… σαρδέλες, κυριολεκτικά κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον.

Φοιτητές ταξιδεύουν καθήμενοι στα σκαλιά - «Αριθμούνται αυτές οι θέσεις;»

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το περασμένο Σάββατο, στο απογευματινό δρομολόγιο της γραμμής Αγρίνιο – Πάτρα του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας το λεωφορείο ήταν γεμάτο, ενώ πολλοί επιβάτες παρέμεναν όρθιοι στον διάδρομο, με κίνδυνο έναν σοβαρό τραυματισμό σε περίπτωση ακόμη και ενός απλού, απότομου φρεναρίσματος.

Ο λόγος για ένα δρομολόγιο διάρκειας 2-2,5 ωρών που περνά από χωριά για να επιβιβάσει κόσμο, σε λεωφορείο χωρίς καν χειρολαβές.

«Αυτή η κατάσταση είναι κάθε εβδομάδα. Καταρχάς έχουν γίνει καταγγελίες και από φοιτητικούς συλλόγους, αφού πολλοί φοιτητές ταξιδεύουν καθήμενοι στα σκαλιά. Κάθε εβδομάδα τσακώνεται ο κόσμος με τους οδηγούς, που δεν φταίνε οι άνθρωποι. Για φανταστείτε να γίνει ένα απότομο φρενάρισμα στη γέφυρα, όπου περνούν και νταλίκες και να πέσουν οι άνθρωποι πάνω στον οδηγό. Θα εγκλωβιστεί και ο οδηγός. Η κατάσταση είναι τραγική. Και για να το συνδέσω και με ό,τι έγινε στα Τέμπη, τα ΚΤΕΛ παίρνουν κόσμο από το Αιτωλικό, από το Αντίρριο. Αριθμούνται αυτές οι θέσεις; Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που επιβιβάζονται;», είπε επιβάτης του συγκεκριμένου ΚΤΕΛ.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ