LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

23|03
2023
08:23

Κρέστενα: Έχασε τη ζωή του από ένα κυπαρίσσι - 74χρονος καταπλακώθηκε από το δέντρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρέστενας από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και έγινε αντιληπτή λίγες ώρες αργότερα. Ο 74χρονος Βασίλης Λέλες έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από κυπαρίσσι που έκοβε σε κτήμα, στη θέση “Λαγκαδάκια” σε κοντινή απόσταση με το νεκροταφείο της πόλης.

Ο 74χρονος από τις μεσημβρινές ώρες είχε φύγει από το σπίτι του. Όταν βράδιασε και λίγο μετά τις εννέα, η σύζυγος του ανησύχησε που δεν είχε δώσει σημεία ζωής και ζήτησε από έναν γείτονα να τον αναζητήσει, πιστεύοντας πως είναι σε κάποιο καφενείο στο κέντρο της πόλης.

Η αναζήτησή αυτή δεν έφερε αποτελέσματα και ο γείτονας επέστρεψε πίσω. Γνωρίζοντας τις συνήθειες του, έριξε μια ματιά στην αποθήκη και διαπίστωσε πως έλειπε το αλυσοπρίονο του. Τότε κατάλαβε ότι ήταν πιθανό να έχει πάει να κόψει ξύλα, κάτι που έκανε - όπως λένε κάτοικοι της περιοχής - εντατικά τις τελευταίες ημέρες.

Ο γείτονας του τον αναζήτησε στην περιοχή “Λαγκαδάκια” όπου τον εντόπισε λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ, καταπλακωμένο από ένα κυπαρίσσι. Άμεσα κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να τον ανασύρει και την Αστυνομία, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Οι πυροσβέστες με επικεφαλής τον προϊστάμενο του Κλιμακίου Κρεστένων, βρήκαν τον άτυχο άντρα σε μια θέση που μαρτυρούσε ότι προσπάθησε να αποφύγει το κυπαρίσσι και τον είχε χτυπήσει στην πλάτη. Είναι πιθανό δε, ο θάνατος να μην επήλθε ακαριαία, αλλά αβοήθητος να πέθανε από ασφυξία, λόγω της καταπλάκωσης. Για αυτό και διατάχθηκε από το Α.Τ. Κρεστένων η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό του 74χρονου και μαζί με τους διασώστες να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο σε απόσταση περίπου 500 μέτρων, καθώς δεν υπήρχε βατότητα στο δρόμο προς το σημείο που εντοπίστηκε.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Κρεστένων όπου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος του.

Δείτε φωτογραφίες:

nekros krestena 2

nekros krestena 3

nekros krestena 4

nekros krestena 5

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ