LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

24|03
2023
12:08

Σε δομή της Πάτρας φιλοξενείται η 13χρονη από τη Λακωνία που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Σε δομή φιλοξενίας ανήλικων κοριτσιών στην Πάτρα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η 13χρονη που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς βιάστηκε κατ' επανάληψη και γέννησε το παιδί του βιαστή της, που ενδεχομένως είναι συγγενής της!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 13χρονο κορίτσι φέρεται να βιάστηκε τόσο από συγγενικό της πρόσωπο, όσο και από δύο αλλοδαπούς και έμεινε έγκυος.

Το μικρό κορίτσι είναι παιδί πάμφτωχης πολύτεκνης οικογένειας και ζούσε σε διάφορα σπίτια, συγγενών κατά βάση, ενώ πήγαινε σε σχολείο στην Αρεόπολη.

Πως αποκαλύφθηκε η φρικτή υπόθεση

Από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου η ανήλικη κίνησε τις υποψίες στο σχολικό της περιβάλλον, όταν ξεκίνησε να παίρνει ανεξήγητο βάρος και ιδιαίτερα στην κοιλιακή χώρα. Μετά από συντονισμένες ενέργειες του διευθυντή του σχολείου και σε συνεννόηση με γιατρό της περιοχής, στο πλαίσιο δήθεν προληπτικού ελέγχου για όλα τα παιδιά, η ανήλικη μαθήτρια υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Ακολούθως, ο εν λόγω γιατρός συνέταξε και απέστειλε αναφορά συνοδευόμενη από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στην Εισαγγελέα Γυθείου, γνωστοποιώντας την κατάσταση της 13χρονης. Στην αναφορά υπογραμμιζόταν πως η ανήλικη μαθήτρια έχρηζε άμεσης γυναικολογικής εξέτασης από εξειδικευμένο επιστήμονα.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και το κορίτσι απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον και στη συνέχεια μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και από εκεί σε μαιευτήριο των Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς η κατάστασή της λόγω της ηλικίας της ήταν κρίσιμη.

Έκτοτε, και μέχρι να γεννήσει, η ανήλικη διέμενε σε ξενώνα μαιευτηρίου των Αθηνών, όπου λάμβανε την απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Μετά τον τοκετό, από τις αρμόδιες υπηρεσίες ξεκίνησε διαδικασία αναδοχής/υιοθεσίας του παιδιού, ενώ αναμένεται και το επίσημο πόρισμα σχετικά με την πατρότητα του βρέφους.

Στην δομή φιλοξενίας στην Πάτρα , όπου βρίσκεται η μικρή , κοντά της είναι κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι για την ψυχολογική στήριξή της.

Πηγή: Tempo24.news

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ