LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

29|03
2023
19:07

Συνάντηση Δημάρχου Πύργου με τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ανεκτίμητης αξίας οι υπηρεσίες σας»

Τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» υποδέχτηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με αφορμή την υπό δημοσίευση στο ΦΕΚ απόφαση για την μονιμοποίησή τους. Ο κ. Αντωνακόπουλος, είχε μια εκτενή και ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τους εργαζόμενους σχετικά με τις προκλήσεις ή και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο αντικείμενο τους, αλλά και τη γενικότερη κοινωνική πολιτική του Δήμου Πύργου.

Ο κ. Αντωνακόπουλος συνεχάρη τους εργαζόμενους για το ήθος τους καθώς και για τους διαρκείς αγώνες τους που πλέον δικαιώθηκαν. Αναφερόμενος στη συνέπεια και ευαισθησία που επιδεικνύουν τόσα χρόνια προσφέροντας στον συνάνθρωπο, είπε χαρακτηριστικά: «Οι υπηρεσίες που προσφέρετε είναι ανεκτίμητης αξίας. Δεν κάνετε ένα απλό επάγγελμα, αλλά επιτελείτε λειτούργημα. Βλέπετε καθημερινά τραγικές περιπτώσεις ανθρώπων και καλείστε να βρίσκετε λύσεις σε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιπτώσεις. Η δομή έχει προσφέρει μεγάλο και αναγνωρισμένο έργο στην περιοχή. Και δυστυχώς η περιοχή μας είναι από τις πιο γερασμένες της χώρας».

antonak ergaz voith 2

 - Οι εργαζόμενοι, παίρνοντας το λόγο, ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο Πύργου για τη στήριξή του στους αγώνες τους όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο κ. Αντωνακόπουλος άκουσε προσεκτικά τα θέματα που έθεσαν και δήλωσε πρόθυμος να αντιμετωπιστούν άμεσα τα όποια υπάρχοντα προβλήματα, με κύριο το κτιριακό για την εύρυθμη λειτουργία της δομής. Επιπλέον αναφέρθηκε σε όλα τα προγράμματα και τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής που υλοποιεί ο Δήμος.

Τέλος, ο κ. Αντωνακόπουλος, πρόσφερε σε όλους τους εργαζόμενους την έκδοση του Δήμου Πύργου «Από την Αρχαία Φειά στο Κατάκολο».

antonak ergaz voith 3

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών