LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

30|03
2023
21:38

Συνάντηση Γ. Λέντζα - Β. Γιαννόπουλου: Στο επίκεντρο τα έργα της ΠΔΕ στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Η πορεία των έργων που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, αλλά και όσα θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στην συνάντηση του Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στον Πύργο. 

Ο κ. Λέντζας, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ του Δήμου, Κωνσταντίνο Βαρβαρέσο, επισκέφθηκε στον κ. Γιαννόπουλο στο Γραφείο του, στο Διοικητήριο του Πύργου, προκειμένου να συζητήσουν για θέματα που αφορούν στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και ειδικότερα για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, για έργα που υλοποιούνται ήδη και παρεμβάσεις που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. 

Ειδικότερα, ο κ. Γιαννόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Λέντζα και τον κ. Βαρβαρέσσο για τις εργολαβίες που αυτό το διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη στα γεωγραφικά όρια του Δήμου, για τον προγραμματισμό που υπάρχει σχετικά με έργα που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα ενώ μαζί προχώρησαν και σ’ ένα σύντομο σχεδιασμό για έργα που έχει ανάγκη η περιοχή, ειδικά στο οδικό δίκτυο του δήμου, σε συνέχεια και των παρεμβάσεων βελτίωσης της προσβασιμότητας σε Τ.Κ του Δήμου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις παρεμβάσεις καθαρισμού σε ποταμούς, ρέματα και αποστραγγιστικές τάφρους – για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες - επιλύοντας σοβαρά χρόνια προβλήματα του αρδευόμενου Κάμπου, και οι οποίες αποδείχθηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην προστασία καλλιεργειών, υποδομών αλλά και οικισμών. 

Ο κ. Λέντζας ευχαρίστησε τον κ. Γιαννόπουλο για το ενδιαφέρον του για την περιοχή και την καλή και αποτελεσματική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, με έργα που έχουν αποδέκτες τους πολίτες και στόχο την διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητα ζωής τους, σε όλα τα επίπεδα.

 
(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ