IliaLive.gr
LIVE

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

01|06
2023
09:04

Δήμος Ζαχάρως - Αλλάζουμε τον τόπο μας: Νέα στελέχη ανακοίνωσε ο Τάσος Κάπος

Ο Δήμος Ζαχάρως μπορεί να αλλάξει. Μπορεί να εξελιχθεί και έχει την δυνατότητα να μεταμορφωθεί στρατηγικά σε μια περιοχή με άρτιες υποδομές που θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ζωής των πολιτών. Αυτό είναι το όραμα του υποψήφιου Δημάρχου Ζαχάρως Τάσου Κάπου που ανακοίνωσε τέσσερις ακόμα υποψηφίους της δημοτικής κίνησης «Αλλάζουμε τον τόπο μας», φτάνοντας τους είκοσι.   

 «Προχωράμε όλοι μαζί δυνατά για να πάμε να πάμε τον τόπο μας  μπροστά, με τον πολίτη στην πρώτη γραμμή. Με ευθύνη και συνέπεια. Και το κυριότερο με μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων με τους οποίους μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα. Τους εμπιστεύομαι , τους εκτιμώ και γνωρίζω ότι με την ένταξή τους στον συνδυασμό μας, θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε όλα όσα μαζί έχουμε οραματιστεί για τον Δήμο μας» ανέφερε ο κ. Κάπος.
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ (του Ηρακλή και της Γεωργίας)

Karatzias TasosΓεννήθηκα στον Πύργο Ηλείας, το έτος 1972 και διαμένω μόνιμα στην Τοπική Κοινότητα Σχίνων  του Δήμου Ζαχάρως. Είμαι παντρεμένος με την Σταυρούλα Αθανασοπούλου, με την οποία έχουμε αποκτήσει ένα γιο, τον Ηρακλή, ηλικίας σήμερα τεσσάρων ετών.

Το κύριο επάγγελμά μου είναι αγρότης. Έχω διατελέσει επί οκτώ (8) συναπτά έτη μέλος του Τοπικού Συμβουλίου  του Τοπικού Διαμερίσματος  Σχίνων του Δήμου Ζαχάρως.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σχίνων, από το έτος 2011 μέχρι και σήμερα.

«Ο Δήμος μας έχει πολλές δυνατότητες αλλά και πολλές πληγές. Στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας και να επουλώσουμε τις πληγές. Ο έγκαιρος και ορθός σχεδιασμός καθώς και η αποτελεσματική εργασία αποτελούν βασικές αρχές ισχυρής και ικανής διοίκησης. Η παράταξή μας διαθέτει όλα τα παραπάνω, κυρίως όμως διαθέτει την αγάπη για τον τόπο μας και όλοι μας ,έχουμε διάθεση για δράση και για προσφορά.
Θέλουμε να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά, στα παιδιά μας, μια Ζαχάρω πιο σύγχρονη, πιο ασφαλή. Μια Ζαχάρω, δεν εννοώ την πόλη αλλά ολόκληρο το δήμο μας που να είναι  πρότυπο.»

 

 

 

 

 

 

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Maniatis VΓεννήθηκα το 1979 στον πύργο Ηλείας κ από το 2004 κατοικώ μονιμα στην Ζαχάρω. Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά.

Η σύζυγός μου  εργάζεται ως δημοτική υπάλληλος στον Δήμο Οιχαλίας. ‘Έχω σπουδάσει στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Από το 2004 έως το 2009 εργάστηκα σε λογιστικό γραφείο.

Στη συνέχεια  έως και το 2019 ασχολήθηκα με τον χώρο της εστίασης έχοντας δική μου επιχείρηση στη Ζαχάρω. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τον πρωτογενή τομέα.

Με τον Τάσο Κάπο γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Ήμασταν συμμαθητές από το Δημοτικό έως και το Λύκειο άρα γνωρίζω πάρα πολύ καλά  τον ίδιο και τον  χαρακτήρα του.  Είναι άνθρωπος ηθικός, με αξίες και όραμα.

Όταν με ρώτησε αν θα είμαι στο πλευρό του στις Δημοτικές Εκλογές αμέσως του απάντησα θετικά. Πήρα αυτή την απόφαση   γιατί πιστεύω αφενός ότι έχει όρεξη για  δημιουργία και αφετέρου γιατί καθώς  δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Ζαχάρω έχει ένα λόγο παραπάνω να βοηθήσει τον τόπο του.

Πιστεύω ότι θα κάνει τα πάντα για να δούμε τον τόπο μας έτσι όπως όλοι τον ονειρευόμαστε. Γι' αυτό κι εγώ θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις και θα βοηθήσω να φτιάξουμε μαζί  μια νέα Ζαχάρω, έτσι όπως της αξίζει.
 

 

 

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ (του Θεοδώρου και της Αικατερίνης)

Giannikos GΓεννήθηκα το 1966 στη Νέα Υόρκη Αμερικής. Μετακόμισα σε ηλικία 5 ετών στο χωριό μου, την Καλίδονα όπου μεγάλωσα με τους παππούδες μου. Τελείωσα το Δημοτικό Σχολείο στο χωριό μου και πήρα το Απολυτήριο από το Γυμνάσιο της Ζαχάρως.

Εν συνεχεία ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στον ΟΑΕΔ του Πύργου, όπου πήρα την ειδικότητα του Μηχανικού Αυτοκινήτων. Σε ηλικία 18 ετών επέστρεψα στην Νέα Υόρκη όπου και συνέχισα τις σπουδές μου ως Μηχανικός Αυτοκινήτων και πήρα το bachelor degrees in aytomative engineering. Παράλληλα εργαζόμουν ως Αντιπρόσωπος Αυτοκινήτων.

Εκεί γνώρισα την μητέρα των παιδιών μου με την οποία αποκτήσαμε την Κατερίνα που είναι 29 ετών και εργάζεται ως Λογοθεραπευτή και τον Νίκο, 27 ετών, που εργάζεται ως διευθυντής σε κατασκευαστική εταιρεία στο Μανχάταν.

Σε ηλικία 21 ετών άρχισα να εργάζομαι στο UPS, την μεγαλύτερη εταιρία Courier στον κοσμο ως Μηχανικός, όπου πήρα προαγωγή σε διευθυντή όλων των Μηχανικών της εταιρείας. Δούλεψα 30 χρόνια και βγήκα σε σύνταξη.
Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν ενεργό μέλος σε διάφορους συλλόγους εθελοντικού χαρακτήρα.

Η αγάπη για τον τόπο μου, με έκανε να επιστρέψω μόνιμα στην πατρίδα μου, το 2019. Από τότε ζω στην Καλίδονα. Είμαι παντρεμένος με την Αθανασία Πανταζοπούλου, που εργάζεται ως Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής στα Φιλιατρά.

Εκτελώ χρέη Προέδρου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλίδονας. Τα τελευταία χρόνια είχα την χαρά να γνωρίσω τον Τάσο Κάπο και αναπτύξαμε μια αληθινή φιλία. Στο πρόσωπό του διέκρινα έναν άνθρωπο με πάθος, όραμα, καινοτόμες ιδέες και αγάπη για τον τόπο του.

Ο Τάσος είναι ο Δήμαρχος που χρειάζεται ο τόπος μας για να πάει μπροστά. Είναι μεγάλη τιμή η πρόταση να αγωνιστώ στο πλάι του ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά.
Ζητώ λοιπόν την υποστήριξή σας ώστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το κοινό καλό του Δήμου μας.

 

ΤΖΕΝΗ ΚΟΣΜΙΔΟΥ (του Γεωργίου και της Φωτεινής Ανδρικοπούλου)
 
Kosmidou TzeniΓεννήθηκα το 1981 στη Αθήνα. Είμαι απόφοιτη Διοίκησης Τοπικής Αυτοδιοίκησης  Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας. Από το 2010, με το σύζυγο μου Βασίλη Αντωνόπουλο ζούμε στους κάτω Ταξιάρχες  Ζαχάρως και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Εργάζομαι ως ασφαλιστικός πράκτορας εταιρικού δικαίου της Εθνικής ασφαλιστικής,  στο Νομό Ηλείας.

Θεωρώ ότι ο τόπος μας είναι προικισμένος μ’ έναν μοναδικό φυσικό  πλούτο και πολλές δυνατότητες εξέλιξης. Η υποψηφιότητα του Τάσου Κάπου στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη είναι η ελπίδα πως τα προαναφερόμενα , μπορούν  ν’ αναδειχθούν, γιατί πραγματικά και το θέλει και το μπορεί.

Αυτό ήταν το κίνητρο, στην απόφασή μου, να θέσω και εγώ την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του. \

Με σύμμαχο τη θέληση για δουλειά… 
Με αφοσίωση για ένα κοινό όραμα.
Να πάρει η Ζαχάρω μας την θέση που της αξίζει!!!
Το οφείλουμε στους εαυτούς μας!
Στα παιδιά μας!
Στο μέλλον μας!

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης - διαχειριστής: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΜΠΡΑΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μητρόπουλος Νώντας