LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

24|08
2019
09:04

Αισιοδοξία Λιατσή για το μέλλον του ανοιχτού τουριστικού λεωφορείου στον Πύργο

Το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται στην πόλη του Πύργου, μονοπώλησε την χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατση με τον εκπρόσωπο της εταιρίας ΤΕΛΧΙΣ ΙΚΕ κ. Κόλλια, που μεταφέρει τους τουρίστες, με τα διόροφα λεωφορεία.

Ο αριθμός των τουριστών οπως έγινε γνωστό κατά την διάρκεια της συνάντησης, που έχουν επισκεφθεί έως τώρα την πόλη, είναι 3.200.

Όπως ανέφερε ο κ. Λιατσής, το πρόβλημα δημιουργείται κυρίως λόγω της μη λειτουργίας των φαναριών, συμπληρώνοντας επίσης ότι «... επικοινώνησα με τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον κ. Μαρτζάκλη, και τον ενημέρωσα για κάποιες περιπτώσεις παραβατικών συμπεριφορών κάποιων περιθωριακών ατόμων, στο σημείο αποβίβασης στην Μανωλοπούλου. Επίσης, τον ενημέρωσα για το θέμα της μεγάλης κυκλοφοριακής αναρχίας που υπάρχει στη Μανωλοπούλου, που προέρχεται από τις μεγάλες παραλείψεις της Περιφέρειας που αφήνει εδώ και χρόνια εκτός λειτουργίας τα φανάρια. Εκεί χρειάζεται μεγάλη δουλειά από την πλευρά της Τροχαίας, κάτι που ο κ. Μαρτζάκλης μας υποσχέθηκε ότι τις προσεχείς ημέρες θα γίνει».

Ο κ. Λιατσής αναφέρθηκε επίσης στα έργα τα οποία έχουν γίνει, όπως και αυτά τα οποία βαίνουν προς ολοκλήρωση, μιλώντας παράλληλα θερμά για την θετική στάση του Μητροπολίτη Ηλείας σε ότι αφορά στην επίσκεψη των τουριστών στους Ιερούς Ναούς της περιοχής. «Σε χρόνο που είχα δεσμευτεί είναι έτοιμο και το λαογραφικό Μουσείο και η πινακοθήκη και ο δεύτερος όροφος του Δημαρχείου για τις επισκέψεις των τουριστών.  Πιστεύω ότι και ο νέος Δήμαρχος, που έχει αγκαλιάσει αυτή την υπόθεση και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου θα κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν την ξενάγηση των τουριστών στην πόλη μας. Παράλληλα, πιστεύω ότι θα εκτελεστούν γρήγορα τα έργα ανάπλασης που έχουν δημοπρατηθεί και πως με ενέργειες του νέου Δημάρχου και του νέου Περιφερειάρχη θα ξεμπλοκάρει το θέμα της κεντρικής πλατείας και ο Πύργος θα γίνει ένας πανέμορφος προορισμός.  Συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας σε έγγραφό που του απέστειλα για να μπορούν να επισκέπτονται οι τουρίστες τους τρεις Ναούς μας με ξεχωριστή ιστορία, της Αγ. Κυριακής, του Αγ. Νικολάου και του Αγ. Αθανασίου», τόνισε ο δήμαρχος Πυργου.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ