LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

14|10
2019
08:33

Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων: Με 700.000 ευρώ ολοκληρώνεται το νέο δημαρχείο

Αν και το κτίριο είχε κατασκευαστεί κατά τα 2/3 και η μετακόμιση ήταν εφικτή απο τις αρχές της περασμένης θητείας της δημοτικής αρχής Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, ο “κύβος δεν ερρίφθη” τότε και ο δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος, προτίμησε να διεκδικήσει κονδύλια για την ολοκλήρωσή του.

Πλέον εξασφαλίζοντας το ποσό των 700.000 ευρώ το έργο θα ολοκληρωθεί και θα γίνει η μεταφορά στο νέο δημαρχείο της Κρέστενας. Ο κ. Μπαλιούκος επέλεξε να μην σπαταλήσει χρήματα που υπήρχαν για “μισή μετακόμιση” και να παραμείνουν στους χώρους τους οι δημοτικές υπηρεσίες για λίγο ακόμα.

“Ο Δήμος μας στις αρχές του καλοκαιριού σε μία πρόσκληση που είχε βγει από το Φιλόδημο, είχαμε υποβάλει μία πρόταση για την αποπεράτωση δημοτικών κτιρίων, τα οποία λόγω της μείωσης των πόρων δεν είχαμε την δυνατότητα με δικούς μας πόρους να τα συνεχίσουμε, ένα εξ’αυτών ήταν και το νέο δημαρχείο. Έχει αποπερατωθεί το υπόγειο και το ισόγειο και μένει σε εκκρεμότητα ο άλλος όροφος που με τα υφιστάμενα οικονομικά μεγέθη του Δήμου δεν μπορούσε να προχωρήσει. Ευτυχώς επικαιροποιούνται με τις μελέτες και τις αδειοδοτήσεις και έτσι με την προκήρυξη που έκανε ο Φιλόδημος υποβάλλουμε τον φάκελο. Οι σημερινές πληροφορίες σε επαφή που είχαμε λένε ότι μας εγκρίθηκε. Έχει προϋπολογισμό περίπου 700.000 € και ολοκληρώνεται πλήρως πλέον το διοικητήριο το οποίο θα στεγάσει και υπηρεσίες των νομικών προσώπων του Δήμου μας αλλά και το ίδιο το δημαρχείο. Θα μπορέσουμε να έχουμε μία φωλιά για όλες τις υπηρεσίες μας και αντιλαμβάνεστε πόσο λειτουργικό θα είναι αυτό και πόσο αποδοτικό για τις ίδιες τις υπηρεσίες και για τον σκοπό τον οποίο επιτελούν” ανέφερε σε δηλώσεις του στο ilialive.gr ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ