LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

22|10
2019
06:22

Αντωνακόπουλος στο ilialive.gr: Ξεκινά το έργο του κολυμβητηρίου Πύργου

Εντός των επόμενων ημερών θα δούμε να ζωντανεύει ο χώρος του κολυμβητηρίου Πύργου. Αιτία, οι εργασίες που ξεκινούν άμεσα για να παραδοθεί και πάλι αυτή η αθλητική υποδομή στην τοπική κοινωνία, που το έχει ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, από τη στιγμή που συνολικά ο νομός Ηλείας δεν διαθέτει κολυμβητήριο που να μπορεί να λειτουργήσει υπό κανονικές συνθήκες.

Kolumvitirio Pirgos 2

 

Όπως δήλωσε στο ilialive.gr ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο εργολάβος εγκαταστάθηκε, έγιναν όλοι οι έλεγχοι νομιμότητας και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες.
“Στο κολυμβητήριο έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος που θα επισκευάσει το κύριο μέρος του, δηλαδή την πισίνα. Έχει περάσει όλους τους ελέγχους νομιμότητας η ανάθεση της εργολαβίας και άμεσα θα ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνακόπουλος.

“Δεν σταματάμε όμως εκεί χρειάζεται και ο περιβάλλον χώρος πολύ δουλειά και αυτό θα γίνει. Δυστυχώς μετά τις εξελίξεις που είχαμε στο κολυμβητήριο της Αμαλιάδας ολόκληρος ο νομός Ηλείας έχει μείνει χωρίς κολυμβητήριο. Αυτό χρεώνεται στην διαχρονική θα έλεγα χαμηλή ανησυχία των διοικούντων για την τύχη αυτών των έργων” σημείωσε ο δήμαρχο Πύργου.

Antonakopoulos1

Ο κ. Αντωνακόπουλος στις δηλώσεις του άφησε αιχμές για το τρόπο που έχουν διαχειριστεί οι τοπικές αρχές τις υποδομές. “Τα έργα αυτό θέλουν συντήρηση συνεχώς διότι φθείρονται, γιατί έτσι είναι η κατασκευή τους. Δεν συνέβη αυτό με αποτέλεσμα και τα δύο κολυμβητήρια να είναι “εκτός” και ως συνέπεια τα παιδιά της περιοχής μας να μην μπορούν να έχουν αυτό το ελάχιστο αγαθό. Για αυτό είμαστε λιγάκι απαιτητικοί και σκληροί και με το προσωπικό μας, ότι θα πρέπει να λειτουργούμε και προληπτικά για τις ζημιές και όχι κατόπιν εορτής. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μας,. Πρέπει να συντηρούμε τα έργα για να τα έχουμε σε κατάλληλη κατάσταση και να χρησιμοποιούνται από τους πολίτες. Αν τα αφήνουμε να καταστρέφονται όπως έχει συμβεί με πολλές αθλητικές υποδομές στην πόλη μας δεν νομίζω ότι είναι καλή συμπεριφορά” κατέληξε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Kolumvitirio Pirgos 3

Kolumvitirio Pirgos 4

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ