LIVE

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

17|12
2019
08:23

Αντωνακόπουλος: “Δεν υπάρχει επίτιμος πρόεδρος στο ΔΛΤ” - Έγγραφο με την επίμαχη υπογραφή

Επίσημα τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Πύργου και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, για το θέμα που παρουσίασε χθες το ilialive.gr σχετικά με το αν έχει ανακηρυχθεί σε επίτιμο πρόεδρο του ΔΛΤ Πύργου ο πρώην πρόεδρος Λεωνίδας Βαρουξής.

Ο κ. Αντωνακόπουλος αρνήθηκε πως υπάρχει τέτοια θέση ως ορισμένη και τέτοια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ωστόσο σήμερα φέρνουμε στη δημοσιότητα το έγγραφο που έφτασε στα χέρια μας και φέρει και αριθμό πρωτοκόλλου από το δήμο Πύργου αλλά και επισήμανση να ενημερωθεί το γραφείο Δημάρχου.

Στην απάντησή που έδωσε ο κ. Αντωνακόπουλος τόνισε ότι “…όσον αφορά στην ορολογία επίτιμος, στην δημόσια διοίκηση, δεν υπάρχει επίτιμος, υπάρχει πρώην πρόεδρος, υπάρχει νυν πρόεδρος. Το διοικητικό συμβούλιο ως επίτιμο δεν έχει ονομάσει κανέναν πρόεδρο. Τώρα από κει και πέρα οι ορολογίες μπορεί να χρησιμοποιούνται κατά τρόπο άστοχο ή αυθαίρετο. Εκείνο που ισχύει βέβαια είναι ότι σύντομα εγώ θα ειδοποιήσω όλους τους πρώην προέδρους του λιμενικού ταμείου και είναι αρκετοί, για να πάρω τις απόψεις, την εμπειρία τους και τις προτάσεις τους.

Από τον κ. Βαρουξή θα πρέπει να πάρουμε τις πρόσφατες εξελίξεις σε πολύ σοβαρά θέματα, διότι ασκούσε διοίκηση και επομένως ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Πρέπει να πάρουμε τη σκυτάλη δηλαδή σε μία σειρά από θέματα τα οποία δεν εξαντλούνται σε 1 ώρα συζήτησης.

Επίσης να σας πω ότι υπάρχουν διάφοροι οργανισμοί συνδικαλιστικού χαρακτήρα όπου εκπροσωπούνται τα λιμάνια και αυτή η εκπροσώπηση συνεχίζεται στα φυσικά πρόσωπα που συμμετείχαν και σιγά-σιγά με το χρόνο υπάρχει η αντικατάσταση.

Άρα μέσα και από αυτές τις συμμετοχές πρέπει να έχουμε μία συνεργασία για την καλύτερη απόδοση των προσπαθειών. Και εγώ είμαι από αυτούς που όταν είναι για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, αρμοδίως και θεσμικά μπορώ να συνεργαστώ με τον οποιοδήποτε έχει έναν θεσμικό ρόλο” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνακόπουλος.

Από την άλλη το έγγραφο που έφτασε στο δήμο και υπογράφει ο πρώην πρόεδρος του ΔΛΤ Πύργου Λεωνίδας Βαρουξής, ως επίτιμος πρόεδρος αλλά και μέλος της ΕΛΙΜΕ (για τη δεύτερη ιδιότητα δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλος της διοίκησης του ΔΛΤ - σύμφωνα με πληροφορίες).

Πέραν του τι αναγράφει το έγγραφο - το οποίο δεν σχολιάζουμε επί της παρούσης - δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ένας σοβαρός τοπικός παράγοντας και επιχειρηματίας όπως είναι ο κ. Βαρουξής χρησιμοποιεί “κατά τρόπο άστοχο ή αυθαίρετο” όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Αντωνακόπουλος, τίτλους.

Καλό θα είναι να μας επιβεβαιώσει η διοίκηση του ΔΛΤ Πύργου τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί υπάρχουν τέτοια έγγραφα, από τη στιγμή που όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος δεν έχει υπάρξει κάποια τέτοια ανακήρυξη.

Το επίμαχο έγγραφο:

eggrafo111

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.