LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|02
2020
10:54

Αντωνακόπουλος για παραχώρηση Ξυστρή: "Χαρακτηριστική περίπτωση παρεξήγησης..."

Την δική του εκδοχή για το θέμα της παραχώρησης του χώρου του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή για την διεξαγωγή μουσικής βραδιάς με λογική νυχτερινού κέντρου, έδωσε ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Αρχικά η διοίκηση της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ διέψευσε πως υπήρξε παραχώρηση του χώρου και πως μόνο αίτημα κατατέθηκε από εκπρόσωπο των διοργανωτών και επισημάνθηκε πως ουδέποτε δόθηκε έγκριση.

Ο εκπρόσωπος των διοργανωτών απάντησε δημόσια πως είχε προφορική δέσμευση του χώρου και πως του είχε ζητηθεί το ποσό των 350 ευρώ για την παραχώρηση, ενώ ήδη απο την πρώτη στιγμή είχε προχωρήσει μέσα από τους χορηγούς επικοινωνίας και η προβολή της εκδήλωσης.

Ο κ. Αντωνακόπουλος χαρακτήρισε το θέμα ως "χαρακτηριστική περίπτωση παρεξήγησης" σε δηλώσεις του στο ilialive.gr που ανέδειξε και το θέμα που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων από κάθε πλευρά.

"Όσον αφορά στο θέμα που δημιουργήθηκε για τη χρήση του πολιτιστικού πάρκου Ξυστρή, νομίζω ότι πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση παρεξήγησης. Στην ουσία ουδέποτε υπήρξε απόφαση.

Κατά την προσωπική μου στάση και εκτίμηση ουδέποτε θα έδινα συναίνεση για κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή είναι η εταιρεία που έχει δικό της Διοικητικό Συμβούλιο, αμέσως μόλις είδα το δημοσίευμα, γιατί σε οποιονδήποτε άνθρωπο αυτό το δημοσίευμα δημιουργεί απορίες, επικοινώνησα με τον πρόεδρο και  μου είπε ότι μόνο αίτηση υπάρχει.

Απορώ με την προκεχωρημένη θα έλεγα ανάπτυξη πρωτοβουλιών από τον επιχειρηματία, που δεν είχε στα χέρια του κάτι γραπτό, ούτως ώστε να προβεί στις ανάλογες δαπάνες και έξοδα και νομίζω ότι αν υπήρχαν συνήθειες σε αυτή την πόλη από τα παλιά, για το πως διαχειριζόμαστε τέτοια θέματα, αυτά να τα αλλάξουμε.

Δεν έχει «εννοείται», δεν υπάρχει προφορικό, δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Όταν ασκούμε διοίκηση, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι, να έχουμε γραπτές απαντήσεις.

Αλλά και οι επαγγελματίες... «αυτό εννοείται» και τα υπόλοιπα, το κλείσιμο το μάτι και αυτά... έχουν τελειώσει. Πάμε με καθαρές διαδικασίες και σεβόμαστε και τους χώρους.

Άρα λοιπόν, δεν υπήρχε τίποτα επί της ουσίας, τώρα αν κάποιος πει...του είπα, μου είπε και του ξανά είπα... αυτά ξέρετε ότι στην δημόσια διοίκηση δεν έχουν αξία" κατέληξε ο δήμαρχος.

Εμείς να σημειώσουμε πως λίγες ημέρες πριν, στις αρχές του Γενάρη, ο χώρος παραχωρήθηκε για άλλη εκδήλωση Standup Comedy με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Καλό θα είναι λοιπόν προς αποφυγή παρεξηγήσεων όπως το έθεσε και ο δήμαρχος Πύργου, να ξεκαθαριστεί το πλαίσιο των δράσεων που μπορούν να φιλοξενηθούν στο συγκεκριμένο χώρο και υπό ποιες προϋποθέσεις, ώστε και οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι μπορούν να κάνουν αξιοποιώντας τις όποιες δυνατότητες υπάρχουν...

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor