LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

18|06
2020
08:34

Αντωνακόπουλος: Καταργούμε το τέλος Ερυμάνθου - Τι λέει ο δήμαρχος Πύργου για το νερό

Να μειώσει το κόστος της υδροδότησης που επιβαρύνει τον καταναλωτή επιχειρεί ο δήμος Πύργου με την απόφαση που ελήφθη για την κατάργηση του τέλους Ερυμάνθου. Μαζί με τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών - καθώς το δίκτυο ύδρευσης συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα βλαβών - δήμος και ΔΕΥΑΠ επιχειρούν να αλλάξουν την εικόνα που είχαν οι πολίτες - καταναλωτές έως σήμερα.

Βέβαια οφείλουμε να πούμε πως τις βάσεις για την αλλαγή αυτή έβαλε η προηγούμενη δημοτική αρχή και διοίκηση της ΔΕΥΑΠ με το μεγάλο έργο εκσυγχρονισμού του δικτύου, ώστε να εκμηδενιστούν οι απώλειες και οι βλάβες και να ελέγχεται πλήρως ηλεκτρονικά το δίκτυο ανά πάσα στιγμή.

Με την κατάργηση του τέλους Ερυμάνθου, αναμένεται να δει τη διαφορά σταδιακά και στην τσέπη του.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος “… καταργούμε το τέλος Ερυμάνθου, τα 3 ευρώ ισχύουν για φέτος, του χρόνου 1,5 και “τέλος” το τέλος Ερύμανθου. Πως γίνεται αυτό; Πολύ εύκολα, νοικοκυρεύουμε τα πράγματα, εισπράττουμε φόρους, εισπράττουμε χρέη από άλλους δήμους οι οποίοι δεν πλήρωναν, μειώσαμε τις δαπάνες για τις συντηρήσεις και επισκευές διότι είμαστε τυχεροί και δεν γίνονται πολλές βλάβες στον κεντρικό αγωγό, όπως γινόταν παλιότερα.

Αναζητούμε όλες τις οικονομικές διαρροές και αυτό είναι μία αδρή οικονομικοτεχνική προσέγγιση – μελέτη, παράλληλα η ΔΕΥΑΠ εκτελεί έργα που θα μειώσουν τις απώλειες νερού και θα αυξήσουν τις εισπράξεις, τοποθετούνται ψηφιακά ρολόγια, καταμετρητές και βεβαίως ολοκληρώνεται το έργο καταμέτρησης των πιέσεων στο δίκτυο. Είμαστε συνεπείς σε αυτά που έχουμε πει.

Το παρελθόν αδιαφορούσε και για αυτόν τον τομέα και γι’ αυτό είχε απομείνει η εύκολη λύση, το να φορτώνουμε τον κόσμο με δαπάνες. Εμείς μειώνουμε τα τιμολόγια, μειώνουμε τα τέλη και θα πάμε και σε μείωση τιμών” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνακόπουλος.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ