LIVE

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

02|10
2020
10:56

Αλεξόπουλος: "Πολύς λόγος για το τίποτα..."

Με νέα του ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ ο πρόεδρος της ΔΕΠ ΟΤΑ Ανδρέας Αλεξόπουλος, απαντά στο δημοσίευμα του ilialive.gr λέγοντας «Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος - Πολύς, λόγος για το τίποτα».

Όπως θα διαβάσετε τo ilialive.gr δίνει υπεραξία σε πράγματα και καταστάσεις. Αν και πιστεύουμε ότι όταν κάποιος θεσμικός παράγοντας - ανεξαρτήτως προσώπου - τοποθετείται δημόσια με τρόπο αντιφατικό σε σχέση με αυτόν που έχει καυτηριάσει επανειλλημένως ο δήμος Πύργου και ο δήμαρχος της πόλης. Επί της ουσίας μας συμβουλεύει ο κ. Αλεξόπουλος να ασχοληθούμε με το έργο της δημοτικής αρχής περισσότερο. Λες και δεν έχουμε προβάλλει το δημοτικό έργο, λες και το κρύψαμε.

Προβολή κάνουμε όπως κάνουμε και κριτική. Υπερπροβολή όμως δεν θα κάνουμε σε κανέναν εκτός και αν το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που χρειάζεται. Ο κ. Αλεξόπουλος προφανώς και φιλτράρει τα όσα δημοσιεύονται στο ilialive.gr με δικά του κριτήρια μάλλον όχι αντικειμενικά...

Ο κ. Αλεξόπουλος δεν απαντά σε ποιον στοχεύει, αν και όσοι την διάβασαν κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα. Άλλωστε δεν φτάνει να εκφράζεις μια άποψη, αλλά πρέπει να έχεις και τη γενναιότητα να την υποστηρίξεις...

Τέλος σε ότι αφορά αυτό που αναφέρει ο κ. Αλεξόπουλος περί "κίτρινου" και "εκβιασμού" να διευκρινήσει αν αναφέρεται στο μέσο μας ή όχι. Στην περίπτωση που αναφέρεται στο μέσο μας, να διευκρινήσει τι εννοεί, διότι όπως και στην προηγούμενη ανάρτηση αφήνει τις λέξεις να αιωρούνται για να προκαλεί εντυπώσεις... άρα και κλικ...

Εμείς παραθέτουμε ως οφείλουμε την απάντηση του κ. Αλεξόπουλου.

Η απάντηση
 
Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα σήμερα πως το ilialive.gr αναδημοσιεύει μια ανάρτηση από το προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook . Εντυπωσιακό και πραγματικά δίνει υπεραξία σε πράγματα και καταστάσεις.
 
Θα ήθελα να συμβουλέψω τους συντάκτες γενικά να ασχοληθούν με την ουσία του Δημοτικού έργου – που είναι τόσο σημαντικό -με τον καθημερινό αγώνα που δίνει ο Τάκης Αντωνακόπουλος να ξεκολλήσει το Πύργο από το βούρκο που τον είχε καθηλώσει το «σύστημα» και να μιλήσουμε, για το έργο της Δημοτικής Επιχείρησης Πύργου που είναι αρκετά σημαντικό το τελευταίο έτος ( επί προεδρίας μου). Δεν είδαμε να ασχολούνται με το ίδιο σθένος με το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή και την αξιοποίηση της Δημοτικής περιουσίας με δεκάδες εκδηλώσεις , την αναβάθμιση του Λατομείου Ελαιώνα ( ISO, πιστοποίηση υλικώνAEKK κλπ) τις λαϊκές Αγορές Πύργου στον Ξυστρή, τον αναπτυξιακό ρόλο της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ κλπ.
 
Σχετικά με το post μου, θα επιθυμούσα να μην «στοχεύουν» άτομα και καταστάσεις με εκείνα που η φαντασία τους τους οδηγεί. Η στήριξή μου είναι ΜΙΑ και έχει κέντρο τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο. Εκφράζω ελευθέρα απόψεις για το περιβάλλον, για τον αθλητισμό, για το δρόμο Πύργου - Πάτρα που «οδηγώ» και δεν ξέρω αν φτάσω στη Πάτρα , ακούω Χατζιδάκη – ως παλιός (Δέκα χρόνια επαγγελματίας στην ΕΡΤ ) και ζω με τη νεολαία και τα παιδιά μου (που έφυγαν για σπουδές μακριά από το Πύργο / κάπου φταίει και το σχέδιο Αθηνά τι να κάνουμε τώρα !!) και τέλος μ αρέσουν οι εκφράσεις των σημερινών παιδιών (να τους ακούτε και να τους σέβεστε τους νέους) … που είναι πιο σοφά από πολλούς τριγύρω.
 
Όλα τα υπόλοιπα περί προσώπων και πραγμάτων δε με αφορούν. Ότι θέλω να πω, το λέω στα ίσια, πρόσωπο με πρόσωπο.
- Δεν είναι όλα στη ζωή κλικ
- Δεν κερδίζεις με το «κίτρινο» και τον εκβιασμό
- Ο κόσμος έχει νου και άποψη και ευτυχώς ΖΩ στο Πύργο της νέας εποχής … ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ (όσο και να μην θέλουν κάποιοι)"...
 
alexopoulos2a
 

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.