LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|10
2020
07:22

Αγ. Ηλίας Πύργου: Στάχτη κατοικία πρώτου ορόφου - Μεγάλη μάχη της Πυροσβεστικής να μην επεκταθεί η φωτιά (photos & video)

Μαύρη εβδομάδα αυτή που τελειώνει στην περιοχή του Πύργου με δύο αστικές πυρκαγιές που κινητοποίησαν το σύνολο των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο κεντρικό κτίριο της εταιρίας Σηπέτας, χθες μια νέα πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς κατοικία πρώτου ορόφου στο χωριό Άγιος Ηλίας Πύργου.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής και οι πυκνοί μαύροι καπνοί ήταν ορατοί από τον Πύργο, όπου ξεκίνησαν ταχύτατα τα πυροσβεστικά οχήματα.

Φτάνοντας στο χωριό οι πυροσβέστες αντίκρισαν τις φλόγες να ξεπηδούν μέσα από την ξύλινη στέγη. Το σπίτι είχε παραδοθεί στις φλόγες στο σύνολό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη διώροφη κατοικία διαμένει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο ισόγειο και ο γιος τους στον πρώτο όροφο.

Απομακρύνθηκαν έγκαιρα για να μην κινδυνέψουν, ενώ ο γιος μαζί με τους γείτονες προσπάθησαν να κάνουν ότι μπορούν για να περιορίσουν τις φλόγες που έδειχναν ασταμάτητες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου κινητοποίησε δυνάμεις και από τα πυροσβεστικά κλιμάκια Ολυμπίας και Κρεστένων, ενώ χρησιμοποιήθηκε κλιμακοφόρο όχημα για να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα στην κατάσβεση οι πυροσβέστες.

Μια ώρα μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς οι φλόγες είχαν υποχωρήσει και με περισσότερη ασφάλεια οι πυροσβέστες συνέχιζαν το έργο της κατάσβεσης.

Συνολικά κινητοποιήθηκαν 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα και επικεφαλής τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Πύραρχο Βασίλη Σολδάτο και τον υποδιοικητή της Π.Υ. Πύργου Νίκο Σμαρνάκη.

Το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Πύργου ερευνά τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της οικογένειας την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά κοιμόταν στο σπίτι και τότε η μητέρα του που βρισκόταν στο ισόγειο άκουσε μια έκρηξη. Βγαίνοντας στην αυλή αντίκρισε τις φλόγες να ξεπηδούν από την στέγη του σπιτιού και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

ag ilias spiti4

ag ilias spiti2

ag ilias spiti3

ag ilias spiti7

ag ilias spiti6

ag ilias spiti5

fotia ag.ilias 1

fotia ag.ilias 1

fotia ag.ilias 2

fotia ag.ilias 3

fotia ag.ilias 4

fotia ag.ilias 5

fotia ag.ilias 6

fotia ag.ilias 7

fotia ag.ilias 8

fotia ag.ilias 9

fotia ag.ilias 10

fotia ag.ilias 11

fotia ag.ilias 12

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ