LIVE

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Ορόσημο Θαλής Φροντιστήριο

17|01
2019
10:32

Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για το κτιριακό συνδικαλιστές και βουλευτές Ηλείας

Το θέμα των κτηριακών εγκαταστάσεων που στεγάζονται οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ηλείας τέθηκε στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτη Ζώντο και τους βουλευτές του νομού Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη, Δημήτρη Μπαξεβανάκη και Μάκη Μπαλαούρα. Στις συναντήσεις που έγιναν στις 15 και 16 Ιανουαρίου στην Αθήνα με την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ο κ. Ζώντος έθεσε συνολικά μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς στην Ηλεία

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα την 15/01 στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο και τον Επιτελάρχη Αντιστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη συμμετείχαν και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας. Ο Ζώντος
Έθεσε το οξύ κτηριακό πρόβλημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας την υπόστελέχωση του αστυνομικού προσωπικού, ενώ παράλληλα επισήμανε την σοβαρή έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και του μηχανοκίνητου στόλου της δύναμης του νομού Ηλείας.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις συχνές μετακινήσεις του αστυνομικού προσωπικού προς τις παραμεθόριες περιοχές καθώς και της διμοιρίας υποστήριξης συμπεριλαμβανομένης και της ομάδας πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος ( ΟΠΚΕ).

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. γνώστης της Ηλείας – αφού υπηρέτησε προ τετραετίας στο νομό - ενημερώθηκε σχολαστικά από τον Πρόεδρο και έδειξε ιδιαίτερη προσοχή στα αιτήματα των Αστυνομικών αλλά και στις εύστοχες παρεμβάσεις των κυρίων Βουλευτών. Δεσμεύτηκε να διατάξει άμεσα τη συγκρότηση και αποστολή επιτροπής που θα μελετήσει και θα αξιολογήσει το κτηριακό ζήτημα των προβληματικών Αστυνομικών κτηρίων της Διευθύνσεως. Αξίζει να επισημάνουμε το γεγονός ότι για πρώτη φορά διατάσετε η συγκρότηση επιτροπή αυτής της επιτροπής για την Δ.Α. Ηλείας.

Επίσης μετά από υπενθύμιση του προέδρου υποσχέθηκε ενίσχυση με περεταίρω θέσεις του Αστυνομικού προσωπικού της Ηλείας στις ερχόμενες μεταθέσεις, αλλά και ανανέωση του μηχανοκίνητου στόλου και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού από το οικονομικό πρόγραμμα για την Αστυνομία Δυτικής Ελλάδας σύμφωνα και με τις προ τριμήνου εξαγγελίες του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ Απόστολου Κατσιφάρα.

zontos2a

Έκανε επίσης δεκτό το αίτημα του προέδρου κ. Ζώντου για ομαλοποίηση της μετακίνησης του αστυνομικού προσωπικού στις παραμεθόριες περιοχές που πραγματοποιούνται προσφυγικές ροές και αλλαγή της μετακίνησης του Αστυνομικού προσωπικού της Ηλείας από την ΔΑ Ορεστιάδας με την ΔΑ Αλεξανδρούπολης.

zontos3a

Επιπλέον στην συνάντηση της 16ης Ιανουαρίου 2018 που είχε ο πρόεδρος Παναγιώτης Ζώντος με τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου προστασίας του πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη και στην οποία συμμετείχε και ο πρώην Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσης Καλαματιανός, ενημέρωσε λεπτομερώς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και εξετάστηκαν τρόποι περαιτέρω αντιμετώπισης των ανωτέρω προβλημάτων.

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ορόσημο Θαλής Φροντιστήριο