LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

02|02
2021
08:41

Ηλεία: Άνοιξαν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ - Τρεις μήνες κλειστά χωρίς ουσιαστική βοήθεια

Η επιστροφή των πρακτορείων του ΟΠΑΠ σε λειτουργία, μετά από τρεις μήνες που παρέμειναν κλειστά, δεν αντιμετωπίστηκε με αισιοδοξία από τους πράκτορες. Το διάστημα που παρέμειναν κλειστοί δεν είχαν καμία ουσιαστική βοήθεια και η οικονομική ζημία ήταν μεγάλη αφού το εισόδημά τους μηδενίστηκε… Και γνωρίζουν καλά πως και σε ενδεχόμενο νέο κύμα μέτρων θα αναγκαστούν να κλείσουν και να υποστούν τη μοίρα τους.

praktor opap 4

Ο Γιάννης Σαραμαντάς, από το ομώνυμο πρακτορείο ανέφερε ότι “… παλεύουμε τώρα τρεις μήνες να δούμε τι γίνεται. Ήτανε τα πράγματα δύσκολα. Θα κάνουμε υπομονή και από εκεί και πέρα αναμένουμε με ασφάλεια να δούμε τι θα γίνει για να συνεχίσουμε στο καθήκον μας. Για όλη την αγορά τα πράγματα είναι δύσκολα, από εκεί και πέρα εμείς το μόνο που κάνουμε είναι υπομονή. Μία μικρή βοήθεια υπήρχε όπως και για τους υπόλοιπους. Τα πράγματα όμως στην αγορά είναι πολύ δύσκολα. Ζημιά μεγάλη υπήρχε αλλά μπροστά στην υγεία δεν βάζουμε τίποτα. Σήμερα με το καλό ανοίξαμε κι εμείς και αναμένουμε να δούμε τις κυβερνητικές αποφάσεις. Πρώτη μέρα είναι, σιγά-σιγά ο κόσμος έρχεται, τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται στο ακέραιο και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Αν υπάρξει τώρα νέο lockdown με όλα όσα ακούμε, θα αναγκαστούμε να συμμορφωθούμε με τα μέτρα, δεν έχουμε εναλλακτική”.

praktor opap 6

Ο Δημήτρης Μουσταφέρης ιδιοκτήτης του ομώνυμου πρακτορείου σημείωσε ότι “… ανοίξαμε μετά από τρεις μήνες, έχουμε μεγάλο πρόβλημα, δεν είχαμε ιδιαίτερη βοήθεια από το κράτος, ελπίζουμε όμως ότι θα έχουμε στο μέλλον. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που ανοίξαμε με όλα τα μέτρα, όπως πρέπει να είναι λόγω Covid19. Τα πράγματα μέχρι τώρα είναι πολύ ήρεμα και περιμένουμε να δούμε πως θα πάει. Δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα είμαστε ανοιχτοί, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται θα έχουμε και συνέχεια. Περιμένουμε σίγουρα κάποια στήριξη όχι μόνο από το κράτος αλλά και από τον οργανισμό να έχουμε στο μέλλον μία βοήθεια”.

praktor opap 5

Τέλος ο Τάκης Διαμαντόπουλος εκ μέρους του πρακτορείου ΟΠΑΠ Μπεβούδας, από την πλευρά του τόνισε ότι “… όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε κλειστοί, πήραμε κι εμείς ότι όλες οι επιχειρήσεις, το προσωπικό όλο ήταν σε αναστολή, πήραν κι αυτοί την επιδότησή τους, όπως έπρεπε να γίνει. Τώρα αν υπάρξει τρίτο lockdown περιμένουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Θα είναι όμως πολύ δύσκολα. Η αγορά πλέον καθημερινά αιμορραγεί. Σήμερα υπάρχει μία σχετική κίνηση και ευελπιστούμε να δούμε καλύτερες ημέρες. Ο κόσμος ανησυχεί, είναι όμως όλοι συνεργάσιμοι. Ενημερώνουμε συνεχώς τους πελάτες σχετικά με τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και εκείνοι συμμορφώνονται πλήρως” κατέληξε.

praktor opap 2

praktor opap 3

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ