LIVE

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

04|04
2021
20:07

Δ. Νικολακόπουλος: Λίγη υπομονή ακόμα με στάση ευθύνης και προσοχής

Δημήτρης Νικόλακόπουλος: Με σεβασμό στους ανθρώπους της «Πρώτης Γραμμής» - Για να ξεπεράσουμε τις κρίσιμες μέρες και να «αγγίξουμε» την ημέρα της «ελευθερίας» -  Η δήλωση του Αντιπεριφεριάρχη Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Περιφ. Συμβούλου

Περνάμε αναντίρρητα δύσκολες μέρες και η «μάχη» απέναντι στον αόρατο εχθρό γίνεται πολύ πιο έντονα και πιεστικά, αν και θα περιμέναμε τέτοια περίοδο η εικόνα να είναι καλύτερα για να μπορέσουμε να αισιοδοξούμε ότι πλησιάζουμε στην «ελευθερία» μας...

Όπως δείχνουν τα πράγματα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι κρίσιμο, γι' αυτό και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε με την ανάλογη προσοχή και την απαραίτητη υπομονή να το ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται, προστατεύοντας τους εαυτούς μας, τους δικούς μας ανθρώπους και όσους φίλους και γνωστούς βρίσκονται στο περιβάλλον μας.

Τα παραπάνω τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού - Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος μετά από σχετική ερώτηση και με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που είχε ως θέμα τον Covid-19.

Γνωρίζω -συμπλήρωσε μεταξύ άλλων - ότι είμαστε πλέον ως πολίτες κουρασμένοι από τις συνθήκες των απαγορευτικών μέτρων και απογοητευμένοι γιατί σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παραμένουμε ανενεργοί σε εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που μπορούμε και θα θέλαμε να κάνουμε. Πολιτιστικές Αθλητικές δράσεις, ολυμπιακά δρώμενα, εθελοντικές κινήσεις και πολλά ακόμη από εκεί που συντελούν την κοινωνία των δυναμικών συμπατριωτών μας, τίθενται σε αναμονή ως προς την εκδήλωσή τους σε... εποχή κανονικότητας.

Βέβαια όπως έχει αναφέρει και προσφάτως ο κ. Νικολακόπουλος, η Περιφέρεια και ο ίδιος προσωπικά αναπτύσσουν την ίδια περίοδο, τις εναλλακτικές, ψηφιοποιημένης μορφής πρωτοβουλίες, ενώ ο στόχος παραμένει αταλάντευτα στη στήριξη συλλόγων Αθλητισμού, Εθελοντισμού κ.λπ. για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις πρωτόγνωρες συνθήκες.

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, προσθέτει ακόμη ότι προέχει πάντα η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας με την τήρηση των μέτρων ατομικά και συλλογικά αλλά και την επιλογή του εμβολιασμού για να «οπλισθούμε» απέναντι στον ιό, όπως δήλωσε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

Σημείωσε τέλος ότι έτσι θα βοηθήσουμε ο καθένας ξεχωριστά, και τη λειτουργία των δομών υγείας, οι οποίες ειδικά στη Δυτική Ελλάδα πιέζονται ασφυκτικά. Με δεδομένα τα προβλήματα κυρίως από ελλείψεις ιατρικού προσωπικού, οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία μας και στις υπόλοιπες Νοσηλευτικές Μονάδες είναι πάντα στην «πρώτη γραμμή» και καθημερινά προσπαθούν υπερβάλλοντα εαυτούς για να προσφέρουν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες και πολλές φορές επικίνδυνες συνθήκες.

Τουλάχιστον γι' αυτούς τους ανθρώπους αλλά και στη μνήμη θυμάτων του κορωνοϊού που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν σε τούτο τον άνισο αγώνα, οφείλουμε να τηρούμε στάση ευθύνης με λίγη ακόμα υπομονή...

(Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.