LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

12|02
2019
09:07

Τα πάνω - κάτω στο ΔΣ Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Έξι παραιτήσεις για την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου

Ούτε ένας, ούτε δύο δημοτικοί σύμβουλοι παραιτήθηκαν στο ΔΣ Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Οι Διονύσης Μάλιαρης, Ανδρέας Κορομηλάς , Νίκος Κόλλιας, Πάνος Δημητρόπουλος Νεόφυτος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Χάρδας υπέβαλαν παραίτησηχθες το πρωί με αφορμή την πρόσφατη καταδικαστική απόφαση του Εφετείου που αφορά τους πέντε πρώτους.

Οι πέντε πρώτοι που προαναφέραμε καταδικάστηκαν μαζί με ακόμα έξι δημοτικούς συμβούλους της προηγούμενης δημοτικής αρχής (σε σύνολο 14 εμπλεκόμενων στην υπόθεση) σε πέντε χρόνια φυλάκισης με αναστολή και στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων με την κατηγορία της απιστίας. Οι παραιτηθέντες ανέφεραν ότι η απόφαση αυτή ακρωτηριάζει τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης ο κ. Μάλιαρης παραιτήθηκε από κάθε αξίωμα που κατείχε στο δήμο, δηλαδή από τη θέση του προέδρου στο Σύνδεσμο «Ηρακλής», του προέδρου από την «Κοτύχι ΑΕ», ο κ. Κορομηλάς από τη θέση του στο ΔΣ του ΔΛΤ Κυλλήνης και ο κ. Παπαδόπουλος από τη θέση του στον Σύνδεσμο «Ηρακλής».

Αναμένεται τις θέσεις τους να λάβουν οι επιλαχόντες των συνδυασμών, αν δεν δούμε εκπλήξεις και εδώ, που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Μάλιαρης: Θα κριθούμε όλοι στις εκλογές

Με την παραίτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Διονύσης Μάλιαρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός όλων μας προς την δικαιοσύνη πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτα. Το δήλωσα από την πρώτη στιγμή της έκδοσης της γνωστής πλέον δικαστικής απόφασης, το επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά σήμερα. Διατηρούμε ωστόσο όλοι μας το δικαίωμα να κρίνουμε τις αποφάσεις της, να εκφράζουμε απορίες. Δικαίωμα που μας δίνει ο πολιτισμός μας και η δημοκρατία.

Όταν για την ίδια κατηγορία και τις ίδιες πράξεις τρείς αθωώνονται και ένδεκα καταδικάζονται ,οι αχυράνθρωποι της αυλής του δημάρχου διαδίδουν αμέσως παντού το δικαστικό αποτέλεσμα πανηγυρίζοντας. Όταν στοχοποιούμαι προσωπικά και μόνον εγώ από συκοφάντες αυλικούς του δημάρχου, όταν ο ίδιος ο δήμαρχος λίγες ώρες μόνον μετά την έκδοση της απόφασης, αντιλαμβάνεται ότι μένει έκθετος από την απόφαση και σπεύδει να διακινήσει δια του τύπου δηλώσεις.... συμπάθειας προς τους  καταδικασθέντες, στη σκέψη όλων μας δημιουργούνται σοβαρές απορίες.

Σήμερα, μετά την άδικη απόφαση, τόσον εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου Ανδρέας ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, Δημήτρης ΧΑΡΔΑΣ, και Νικόλαος ΚΟΛΛΙΑΣ για λόγους ευθιξίας, και σαν ένδειξη διαμαρτυρίας καταθέσαμε τις παραιτήσεις μας από τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων που κατείχαμε και σε ότι με αφορά από κάθε άλλη θέση την οποία ως εκλεγμένος κατείχα. !

Υπηρέτησα και υπηρετήσαμε τον θεσμό της αυτοδιοίκησης με ευθύνη, με σεβασμό, με αυταπάρνηση και με γνώμονα πάντα την προάσπιση των συμφερόντων των συνδημοτών μας.

Ήμουν και ήμασταν πάντα απέναντι σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης της αυτοδιοίκησης και της στέρησης συνταγματικά κατοχυρωμένων  δικαιωμάτων των εκλεγμένων εκπροσώπων του λαού.  

Παραμερίζουμε δολοπλόκους, λασπολόγους ,συκοφάντες και αχυρανθρώπους και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ενωμένοι, δυνατοί ,αποφασισμένοι !

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΕΓΩ ΩΣ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ[1] ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ, ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

Διονύσιος ΜΑΛΙΑΡΗΣ

Υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανδραβίδας – Κυλλήνης»

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ