LIVE

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

29|11
2021
16:40

Γ. Κράλλης: Μπαίνοντας σε κρίσιμη περίοδο για την χώρα και για την παράταξη, καλούμαστε στις 5/12 να επιλέξουμε

«Μπαίνοντας σε κρίσιμη περίοδο για την χώρα αλλά και για την παράταξη, καλούμαστε στις 5 Δεκεμβρίου να επιλέξουμε τι μέλλον θέλουμε να έχουμε».

Θέλουμε και αναζητούμε συντηρητικές πολιτικές μακριά από τον άνθρωπο αλλά κοντά σε λίγους και εκλεκτούς  που μπορούν να μας δώσουν μια ευκαιριακή  διακυβέρνηση ή θέλουμε να παλέψουμε πραγματικά για τούς μη προνομιούχους με νέες πολιτικές με καινοτόμες ιδέες που θα δώσουν στην χώρα νέες προοπτικές?

Η απάντηση για εμένα είναι ξεκάθαρη ,πάντα δίπλα στον άνθρωπο και όχι δίπλα στα συμφέροντα και για αυτό έχω κάνει την επιλογή να είμαι δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου που  έχει αποδείξει πως δεν σκέπτεται το πολικό κόστος όταν η πατρίδα και η παράταξη το είχε ανάγκη.

Οι τελευταίες  δημοσκοπήσεις  δείχνουν  μια σταθερή  άνοδο  του ΚΙΝΑΛ  από την ημέρα που ο ανακοίνωσε ο Γιώργος  Παπανδρέου  την υποψηφιότητα  του και αυτό δείχνει ξεκάθαρα  το  ποιος υποψήφιος  εμπνέει  τον κόσμο  και ποιος μπορεί  να κάνει  την παράταξη  ξανά  μεγάλη  και έτοιμη  να προσφέρει  στην πατρίδα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου  διαχρονικά  είναι εκείνος  ο πολιτικός  που μπορεί  να δει ξεκάθαρα  τι θα γίνει  στο μέλλον  και με τις συνεχώς  ανανεωμένες  ιδέες  και προτάσεις του να δώσει  ουσιαστικές  λύσεις  σε πολλά   προβλήματα ,θυμόμαστε  άλλωστε  όλοι  πως πριν αρκετά  χρόνια  μιλούσε  για την κλιματική  αλλαγή  και την πράσινη  ανάπτυξη  και οι  πανεπιστήμονες  του τόπου  μιλούσαν  για πράσινα  άλογα ,όταν μιλούσε  για την ηλεκτρονική  διακυβέρνηση  που σήμερα  είναι ποιο αναγκαία  στην ζωή  μας καθημερινά και κατάφερε  και δημιούργησε  το opengov ,την διαύγεια  τν ηλεκτρονική συνταγογραφηση

Σήμερα  έρχεται  ξανά  για να ταράξει  τα ήρεμα  νερά  βάζοντας  καινούργιες  προοπτικές για την χώρα ,με την  συζήτηση για τα δεδομένα από τις μεγάλες  εταιρίες  κοινωνικής δικτύωσης  παγκοσμίως  και πως αυτά μπορούν να είναι υπέρ των πολιτών ,όπως επίσης και το μεγάλο θέμα  της ενέργειας  όπου  παρουσιάζει  ένα ολοκληρωμένο  σχέδιο  για την ενεργειακή αυτονομία του κάθε νοικοκυριού ,της κάθε επιχείρησης  του κάθε δημόσιου οργανισμού.

Η στήριξη μας στο πρόεδρο Γιώργο  είναι βαθιά πολιτική και  για να μπορέσει να γίνει η παράταξη ξανά μεγάλη  για το καλό  της  χώρας  στις 5 Δεκεμβρίου  οι  πολίτες  που θα προσέλθουν στις κάλπες  πρέπει  να μετρήσουν  ποιος είναι αυτός  που θα δώσει  τις μάχες μέσα  στην βουλή  απέναντι  στην συντήρηση? Ποιος είναι αυτός  που μπορεί  να βάλει  την χώρα  ξανά  στα διεθνή  κέντρα  αποφάσεων  και  τέλος  ποιος  μπορεί  να γίνει πρωθυπουργός?

Στις 5 Δεκεμβρίου  δεν εκλέγουμε  απλά  τον πρόεδρο  του ΚΙΝΑΛ, στις  5 Δεκεμβρίου εκλέγουμε τον επόμενο πρωθυπουργό που θα προέρχεται  από την  μεγάλη προοδευτική παράταξη και αυτός δεν μπορεί  να είναι άλλος εκτός  του Γιώργου  Παπανδρέου .

Καλώ  όλους  τους δημοκρατικούς  πολίτες  στην κάλπη  για να μπορέσουμε  να σηκώσουμε ξανά  τον ήλιο  πάνω από την Ελλάδα

(Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.