LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

10|01
2022
09:53

Δημαιρεσίες στους δήμους Ήλιδας, Ανδραβίδας - Κυλλήνης και Ζαχάρως

Ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος εξελέγη νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας στις χθεσινές δημαιρεσίες στο δήμο Ήλιδας. Αντιπρόεδρος από την παράταξη του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου εξελέγη ο Μάκης Παπαγιαννόπουλος και γραμματέας, από την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη η Αλεξάνδρα Κοτσαύτη - Παπαζαφειροπούλου. Τέσσερα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου απουσίαζαν λόγω κορωνοίού από τη διαδικασία.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος έλαβε 11 υπέρ και 11 λευκά, 10 υπέρ και 11 λευκά έλαβε ο κ. Παπαγιαννόπουλος και η κα Κοτσαύτη έλαβε 15 υπέρ και 6 λευκά.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο κ. Ζαχαρόπουλος ανέφερε τα εξής: “Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και τους δημοτικούς συμβούλους όλους, είτε με ψήφισαν είτε δεν με ψήφισαν. Εγώ δεν θα κάνω καμιά διάψευση, ο κανονισμός είναι σαφής και θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν καλύτερα να κάνω το έργο για το οποίο σήμερα εσείς με εκλέξατε για να επιτελέσω. Ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι υγεία, χαρά, ευτυχία και από τον Μάρτη και μετά να είμαστε περισσότερο ελεύθεροι”.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι Ευγένιος Αστερής, Βασίλης Ζαχαρόπουλος και Παναγιώτης Παναγιωτάρας (παράταξη Λυμπέρη), Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μισέλ Αμπού Χάντμπα (παράταξη Χριστοδουλόπουλου) με αναπληρωματικούς τους Αθανάσιος Γεωργόπουλος, Αβραάμ Μπούρας, Χρήστος Παλυβός (παράταξη Λυμπέρη), Ιωάννης Αθανασόπουλος, Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος, Κωνσταντίνος Τσεριώνης (παράταξη Χριστοδουλόπουλου).

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Αρβαάμ Μπούρας, Ευγένιος Αστερής, Παναγιώτης Παναγιωτάρας (παράταξη Λυμπέρη), Χαράλαμπος Ντάνασης, Διονύσης Τσαούσης, Κωνσταντίνος Τσιρώνης (παράταξη Χριστοδουλόπουλου) με αναπληρωματικούς τους Αλεξάνδρα Κοτσαύτη - Παπαζαφειροπούλου, Βασίλης Ζαχαρόπουλος, Βασίλης Παπαδόπουλος (παράταξη Λυμπέρη), Σταυρούλα Γκουβίτσα, Ηλίας Ευσταθόπουλος, Θεώνη Μαρτζάκλη (παράταξη Χριστοδουλόπουλου).

Πέτρος Ανυφαντής ο εκλεκτός στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης

ds lexaina 1

Ο πρώην αντιδήμαρχος Πέτρος Ανυφαντής εξελέγη χθες πρόεδρος του ΔΣ Ανδραβίδας - Κυλλήνης στην θέση της απερχόμενης Γεωργίας Κακαλέτρη (14 υπέρ - 5 λευκά).

Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Ιωάννης Βαρβαρέσος (14 υπέρ - 5 λευκά) που προτάθηκε από την παράταξη “Νέα Πορεία” ενώ απο την παράταξη του Ναμπίλ Μοράντ “Συμφωνία Πολιτών” προτάθηκε ο Σωτήρης Παπασωτηρίου. Στη θέση του γραμματέα εξελέγη ο Χαράλαμπος Δημόπουλος που ήταν και η μοναδική υποψηφιότητα, από την παράταξη “Συμφωνία Πολιτών” (16 υπέρ - 3 λευκά).

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι Γεωργία Κακαλέτρη, Παναγιώτης Χατζής, Ιωάννης Βαρβαρέσος και Ανδρέας Μίγκος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Ιωάννης Βαρβαρέσος, Νικόλαος Σίνος, Πέτρος Ανυφαντής, Αντώνης Σοφιανός. Αναπληρωματικοί οι Πολυξένη Μπιτούνη, Παναγιώτης Βαγγελάκος, Χρήστος Μυλωνάκης, Αλεξάνδρα Γιαννίτση, Ανδρέας Μίγκος.

Ανανέωση σε Μπαλαδήμα στο ΔΣ Ζαχάρως

Ο Γιάννης Μπαλαδήμας συνεχίζει στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως μετά τις χθεσινές δημαιρεσίες. Εξελέγη με 13 ψήφους, ενώ του ίδιους έλαβαν και ο Χρήστος Τάγαρης για τη θέση του αντιπροέδρου και η Νικολία Λαμπροπούλου για τη θέση της γραμματέως.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι Φώτης Καλογερόπουλος, Γιάννης Μπαλαδήμας, Φώτης Αλεξανδρόπουλος και Χρήστος Γιαννόπουλος, με αναπληρωματικούς τους Κωνσταντίνο Αναστασόπουλο, Νικολία Λαμπροπούλου, Ιωάννη Σπηλιόπουλο και Άγγελος Αγγελόπουλος.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ