LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

15|02
2022
18:55

Δήμος Πηνειού: Εκσυγχρονίζεται ο στόλος των οχημάτων του τομέα καθαριότητας

Μαρίνος: Αναβάθμιση υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων

Ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο προστέθηκε στο στόλο οχημάτων του Δήμου Πηνειού. Η Δημοτική Αρχή του Ανδρέα Μαρίνου συνεχίζει την διαδικασία αναβάθμισης των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων, με  στόχο και προτεραιότητα, πόλεις και χωριά καθαρά με σεβασμό πάντα στις περιβαλλοντικές ευαισθησίες των δημοτών.

Το νέο απορριμματοφόρο έρχεται να εκσυγχρονίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου , ενώ ακολουθεί προμήθεια απορριμματοφόρου βιοαποβλήτων και εκσκαπτικού μηχανήματος. Οχήματα πλήρως σύγχρονα και λειτουργικά, έτοιμα να βοηθήσουν τους εργαζομένους να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες του Δήμου. Σημειώνεται ακόμη ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει και η παράδοση κλαδοτεμαχιστή.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος, με την αγορά απορριμματοφόρου προχωρά και σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων, καθώς αρκετά από τα παλιά οχήματα καθίστανται συχνά μη λειτουργικά, η επισκευή τους είναι δαπανηρή, ενώ και η κατανάλωση καυσίμων είναι σημαντικά αυξημένη.

Με την παράδοση του οχήματος ο Δήμαρχος Πηνειού δήλωσε μεταξύ άλλων: « Στόχος μας η  αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής των απορριμμάτων και η βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού του Τομέα Καθαριότητας, που καθημερινά δίνει σκληρό αγώνα. 

Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γιάννη Καραμπίνη και τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Νίκο Μαφρέδα αλλά ιδιαίτερα τους εργαζόμενους του Δήμου μας και ιδιαίτερα της καθαριότητας, οι οποίοι παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας βρίσκονται δίπλα  στους δημότες συμβάλλοντας καθοριστικά στην προστασία της δημόσιας υγείας. Καλώ όλους τους συνδημότες να σεβαστούν το έργο αυτών των ανθρώπων».

Η δαπάνη της ανωτέρω προμήθειας ανήλθε στο ποσόν των 120.967 ευρώ.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ