LIVE

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

Ορόσημο Θαλής Φροντιστήριο

17|03
2022
19:54

Απάντηση Μιχαλακόπουλου σε Αργυρόπουλο: Πιάσαμε τους μαστροχαλαστές του Δήμου με τη γίδα στη πλάτη;

Παρατηρώ έναν εκνευρισμό στις απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής. Δεν χρειάζεται από τώρα εκνευρισμός. Θα εκνευριστείτε στην ώρα σας, δηλαδή την επόμενη των εκλογών του 2023, με τα αποτελέσματα από τις κάλπες.

1000 λέξεις είπατε και φυσικά μούγκα για τη «ταμπακιέρα». Ταμπακιέρα= ανύπαρκτες μελέτες για την διαχείριση των μπαζών, κουβέντα για το σπάσιμο των μαρμάρων και τον επιβλέποντα κλπ κλπ. Εάν υπάρχει μελέτη δείξτε τη, αλλιώς συνεχίζετε να είστε ψεύτες και αερολόγοι. Στο τσαλαβούτι δηλαδή!!!

Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο φυσικά, από αυτούς που δεν κάνουν ούτε τα αυτονόητα. Προφανώς και δεν ξέρουν να κάνουν ούτε αυτά.

Εκείνο που ξέρουν καλά, ως «παιδιά της κλαδικής» είναι να κάνουν το άσπρο-μαύρο και με ξένες τσέπες (ταμείο του Δήμου), να φροντίζουν ώστε οι εφημερίδες και όμορα sait να γράφουν μόνο τις μπουρδολογίες τους, χωρίς καν να αναφέρουν το κείμενο του καταγγέλλοντος που δήθεν απαντούν (δημοσιογραφία Β.Κορέας ή αλλιώς δώσε-γλύψε).

Για τα «ξένα» έργα που ανέφερε εκείνοι ήταν που πρώτοι έτρεξαν να φωτογραφηθούν ως «γύφτικα σκεπάρνια» για να «κλέψουν» ότι μπορούν από εφήμερη δόξα. Άρα και σε αυτό η «μούντζα» ας πάει στον καθρέφτη τους.

Φυσικά υποβολέας δεν υπάρχει και η διαδρομή του καθενός κρίνει ποιος είναι ετερόφωτος και ποιος αυτόφωτος. Ποιος είναι ψόφιο ψάρι και πάει με το ρέμα και ποιος όχι. Ποιος άραγε από όλους μας, είναι συνεχώς στην αναζήτηση θεσούλας; Μήπως είναι καιρός να δούμε πάλι τις προεκλογικές ομορφιές που έλεγαν ο ένας για τον άλλον οι σημερινοί εταίροι; Για να δούμε πόσο πάει το φιλότιμο του καθενός δηλαδή; Ποιος είναι Ο.Φ.Α (όπου φυσάει ο άνεμος) που λέει και ο λαός.

Όσο αφορά τη μισή αλήθεια, που πάλι λέτε για τις προσφυγές στην αποκεντρωμένη, όλα θα ειπωθούν στην ώρα τους. Όπως πολύ σωστά είπατε είμαστε μικρή πόλη και γνωρίζουμε καλά ποιος «διορίζεται» και που, με ποιον έχει συγγένεια, τι εξασφαλίζει η δημοτική αρχή από αυτό κλπ…

Κλείνοντας ας ενημερώσω τους Δημότες, ότι όταν φέρατε το ΤΕΧΝ.ΠΡ σας είχα πει (εδώ και μήνες) , ότι μόνο τα ναύλα είχαν αυξηθεί 800% και ερωτούσα τι θα κάνετε για αυτό (στις τιμές των έργων και στις μελέτες) και εσείς κοιτάγατε το ταβάνι. Τώρα με τη κρίση φυσικό είναι να είστε σε αδιέξοδο. Γιατί το μυαλό σας τόσα χρόνια φτάνει να προγραμματίσετε  μόνο σε ποιον θα ρίξετε λίγο χαλίκι. Ας είναι. Μέχρι εκεί φτάνετε, θα το υποστούμε λίγο καιρό ακόμα…

Τελικά το απέραντο εργοτάξιο θα το έχετε δει στον ύπνο σας ή  στη ταινία του Τιμ Μπάρτον “Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο της Σοκολάτας”.

Χαίρομαι λοιπόν που όχι μόνο ποτέ δεν απαντάτε επί των συγκεκριμένων θεμάτων που αναφέρω, αλλά όψιμα αρχίζετε να βγάζετε από το οπλοστάσιό σας και «ταμπέλες» όπως κάνατε τα παλιά χρόνια. Αυτή είναι η γνωστή τακτική του: «με έπιασαν με τη γίδα στη πλάτη, ας πω καμιά βλακεία να αλλάξω θέμα».

 Ότι και να λέτε πάντως κλέφτες, ψεύτες και κολοτούμπες δεν μπορείτε να μας πείτε….

Υγ…Τελικά τις πυρασφάλειες τις φτιάξατε στους παιδικούς ή θέλετε λίγο πίστωση χρόνου ακόμα; Ας πούμε 60-70 χρόνια σας φτάνουν;

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo