LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|03
2022
18:17

Εγκατάσταση Κλειστού Κυκλώματος Καμερών στο Διοικητήριο της Π.Ε Ηλείας

Σε λειτουργία έχει τεθεί το Κλειστό Κύκλωμα Καμερών που εγκαταστάθηκε στο κτίριο του Διοικητηρίου, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, με στόχο την προστασία της περιουσίας και των αγαθών της Π.Ε Ηλείας, καθώς και των προσώπων που την επισκέπτονται και εργάζονται στον χώρο, από κακόβουλες ενέργειες.

Η εγκατάσταση του Κλειστού Κυκλώματος, εντάσσεται στο πλαίσιο των συνολικών παρεμβάσεων, καθαρισμού και ευπρεπισμού του περιβάλλοντος χώρου του Διοικητηρίου της Π.Ε Ηλείας, που ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του κ. Γιαννόπουλου, και περιλαμβάνει τοποθέτηση συνολικά 14 καμερών σε συγκεκριμένα σημεία, όλες στραμμένες προς το κτίριο και όχι προς τον δρόμο ή προς άλλα γειτονικά κτίρια.

Σκοπός της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, όπως εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος, «….είναι η προστασία του κτιρίου από βανδαλισμούς (π.χ γκράφιτι, καταστροφή τοίχων, σπάσιμο τζαμιών), οι οποίοι έχουν παρατηρηθεί και καταγραφεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, η αποφυγή διάρρηξης ή άλλης ενέργειας που μπορεί να προκαλέσει περιουσιακή βλάβη στην ΠΔΕ, καθώς επίσης η προστασία των προσώπων που κινούνται εντός του κτιρίου (εργαζόμενων ή επισκεπτών) αφού στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί απόπειρες κλοπής σε βάρος τους».

kameres pe ilias 2

Σημεία εγκατάστασης, καταγραφή, επεξεργασία υλικού

Οι κάμερες έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα και οριοθετημένα σημεία του Διοικητηρίου, προς επίτευξη του παραπάνω σκοπού. Ειδικότερα, στις κεντρικές εισόδους επί των οδών Μανωλοπούλου και 28ης Οκτωβρίου, στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου επί της 28ης Οκτωβρίου, στην είσοδο της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής επί της Μανωλοπούλου, στην οδό Χρυσανθακοπούλου με καταγραφή στις εισόδους του υπογείου και του γκαράζ, στην είσοδο του κεντρικού ασανσέρ και στο κλιμακοστάσιο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των «Creative Hubs» καθώς και στην πόρτα εξόδου προς την ταράτσα του κτιρίου.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα επεξεργάζεται η Π.Ε Ηλείας, δεσμευόμενη από τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και του Ν. 4624/2019, θα είναι απλά προσωπικά δεδομένα των πολιτών, για την εξυπηρέτηση των παραπάνω σκοπών, σύμφωνα και τα προβλεπόμενα στην Έκθεση Εκτίμησης Αντικτύπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, της εταιρείας «Privacy Advocate Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΙΚΕ», η οποία είναι Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων για όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Προς ενημέρωση των εργαζομένων και επισκεπτών στις εγκαταστάσεις του Διοικητηρίου της Π.Ε Ηλείας, έχει γίνει και η προβλεπόμενη από τον Νόμο ανάρτηση ενημερωτικών πινακίδων σε κάθε σημείο εμβέλειας του κλειστού κυκλώματος, (σε συμφωνία με τα άρθρα 12-14 του ΓΚΠΔ) σχετικά με την επιτήρηση του χώρου.

(Δελτίο Τύπου)

  

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών