LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

11|06
2022
08:54

Banda Morena: Ανανεωμένη σεζόν για το αγαπημένο σχήμα - Συνέντευξη στο ilialive.gr

Banda Morena είναι το μουσικό σχήμα που τα τελευταία χρόνια έχει μπει στην καρδιά μας και μας κερδίζει όλο και περισσότερο με τις live εμφανίσεις τους. Και φέτος ξεκινούν με πολύ κέφι για τις εμφανίσεις του καλοκαιριού, η μπάντα είναι ανανεωμένη και με ένα νέο πρόσωπο αλλά και με το ρεπερτόριο το οποίο διευρύνθηκε αρκετά και από ότι ακούσαμε και είδαμε στα πρώτα live η Banda Morena είναι ξεσηκωτική και πολύ γρήγορα παρασύρει στο ρυθμό της το κοινό.

Άλλωστε αυτό ήταν που εισπράξαμε και εμείς ως θεατές και τα live τους πλέον έχουν φανατικό κοινό, τον κόσμο που θέλει να βγει και να περάσει καλά, απολαμβάνοντας πολλές και αγαπημένες επιτυχίες.

Επί σκηνής θα απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι την Εύη Αναστοπούλου και τον Χρήστο Ζαχαρόπουλο στις ερμηνείες, τον Θοδωρή Βένδρα στο μπάσο και στα φωνητικά, τον Φώτη Αθανασόπουλο στα πλήκτρα, τον Λεωνίδα Βασιλόπουλο στην κιθάρα και την ήρεμη δύναμη το Νίκο Χαραλαμπάκη στα τύμπανα

Ας δούμε τι μας είπαν…

Banda 5Η Εύη Αναστοπούλου

Τέταρτη σεζόν για την Banda Morena, αλλά ανανεωμένη. Τι έχει αλλάξει φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές;

Πραγματικά υπάρχει φέτος ανανέωση τόσο στα πρόσωπα, όσο και στο πρόγραμμα. Μετά την αποχώρηση του Νικόχρηστου Λαμπαούνα από το σχήμα, ενσωματώθηκε στην ομάδα το Πάσχα ο τραγουδιστής Χρήστος Ζαχαρόπουλος, φέρνοντας μαζί του νέο ρεπερτόριο. Το πρόγραμμα αναδιαμορφώθηκε, εμπλουτίστηκε σημαντικά, μπήκαν πολλά νέα κομμάτια, αλλά παραμείναμε συνεπείς στην επιθυμία μας να παραμείνει το πρόγραμμα διασκεδαστικό, καλοκαιρινό, δροσερό, αλλά πολύ πιο ποικίλο. Πολύ ανανεωμένη είναι και η διάθεσή μας, μετά από δύο χρόνια τόσων περιορισμών, είμαστε πια ελεύθεροι να το χαρούμε με τον κόσμο!

Banda 6Ο Χρήστος Ζαχαρόπουλος

Να μάθουμε δυο πράγματα για το Χρήστο που είναι το νέο πρόσωπο;

Ο Χρήστος Ζαχαρόπουλος είναι από την Πάτρα και βρέθηκε στο δρόμο μας από καθαρή τυχη! Σε ηλικία 12 ετών κέρδισε το πρώτο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και στη συνέχεια έγινε μέλος των TAG, ενός boy band που έφτιαξε ο Γιώργος Θεοφάνους, οι οποίοι κυκλοφόρησαν μια σειρά σινγκλς. Εχει εργαστεί σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά με μεγάλα ονόματα και είναι ένα παιδί, που εκτός από μεγάλο ταλέντο, έχει αστείρευτη ενέργεια και θετική διάθεση μόνιμα! Ταιριάξαμε απο την πρώτη στιγμή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι πλέον ένας απο μας!

Banda 2Ο Φώτης Αθανασόπουλος

Πώς είναι η περίοδος της προετοιμασίας για μια πολυμελή μπάντα που παίζει τόσα πολλά διαφορετικά είδη;

Τρελή! Δεν μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς τον όγκο δουλειάς και την προσπάθεια που απαιτείται για να συντονιστούν 6 διαφορετικοί άνθρωποι σε ένα τόσο απαιτητικό ομαδικό αποτέλεσμα. Γιατί με την Banda Morena δεν θα ακούσεις ολόκληρα τραγούδια, το ένα μετά το άλλο όπως είναι στους δίσκους. Θα ακούσεις το κουπλέ του ενός, με το ρεφρέν του άλλου, τη γέφυρα του τρίτου, κομμένα και ραμμένα με πολλή δουλειά και φαντασία, και όλα αυτά με ενορχηστρώσεις διαφορετικές από τις γνωστές. Οι πρόβες είναι κοπιαστικές, δύσκολες, αλλά είναι η πιο δημιουργική μας περίοδος. Ο καθένας σε αυτές έχει τον ρόλο του και όλοι μαζί δουλεύουμε για την ομάδα.

Banda 3Ο Νίκος Χαραλαμπάκης

Έχετε σκεφτεί ποτέ να παρουσιάσετε δικό σας πρωτότυπο υλικό;

Έχει γίνει στο παρελθόν. Παρότι κάποιοι από μας γράφουν τραγούδια, προς το παρόν εστιάζουμε στο να βγάλουμε όσο πιο ευφάνταστες διασκευές μπορούμε, να ανανεωνόμαστε και να εξελισσόμαστε.

Banda 12Ο Θοδωρής Βένδρας

Ξεκινήσατε το 2019 και συνεχίζετε με ανοδική πορεία, ο κόσμος σας γνώρισε και σας ακολουθεί. Ποιες στιγμές αυτής της πορείας ξεχωρίζετε;

Κάθε live είναι μια εμπειρία διαφορετική και μοναδική. Ποτέ κανένα δεν μοιάζει με κανένα άλλο, γιατί το κοινό συνδιαμορφώνει τη συναυλία. Σίγουρα αξέχαστες στιγμές ήταν το live στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας στην αυγουστιάτικη πανσέληνο, οι συναυλίες εκτός νομού, που ταξιδέψαμε με βαν και ζήσαμε την εμπειρία “band on the road”, το άνοιγμα της συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η συμμετοχή της Μιρέλας Πάχου σε live μας και πολλά άλλα. Το ζητούμενο είναι να περνάμε κάθε φορά καλά και εμείς και ο κόσμος, οπότε κάθε εμφάνιση είναι ξεχωριστή και σημαντική.

Banda 4Ο Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Υπάρχουν καλλιτέχνες με τους οποίους θα θέλατε να συνεργαστείτε;

Μας αρέσει πάρα πολύ η συνύπαρξη επί σκηνής με άλλους καλλιτέχνες. Φέτος θα το επιδιώξουμε και πάλι, θα τα μάθετε εν καιρώ!

Banda 8Χρήστος Ζαχαρόπουλος και Εύη Αναστοπούλου

Πώς προέκυψε η δημιουργία αυτής της μπάντας και πώς είναι η μεταξύ σας συνύπαρξη;

Η Banda Morena ξεκίνησε ως ιδέα της εταιρείας παραγωγής Plano Gruppo. Πρώτη ύλη ήταν μουσικοί που έχουν θητεύσει σε πολλά σχήματα και στην πορεία προστέθηκαν και άλλοι, έφυγαν κάποιοι, ήρθαν άλλοι στη θέση τους. Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για αυτό που κάνουμε η μεταξύ μας χημεία. Όπως σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις, περνάμε και εμείς τις δυσκολίες μας, αλλά επειδή προτεραιότητα όλων είναι η ομάδα, βρίσκουμε τρόπο να ταιριάζουμε τις διαφορετικότητές μας δημιουργικά. Και να περνάμε πάντα καλά μαζί.

Banda 7Η Εύη Αναστοπούλου

Πώς βιώνετε την ανταπόκριση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στα πρώτα φετινά σας lives;

Είναι συγκινητική! Είναι η αιτία που είμαστε όλοι τόσο πολύ δοσμένοι σε αυτό. Ο κόσμος είναι το 7ο μέλος της μπάντας. Μας αγκαλιάζει, το ζει μαζί μας, ακολουθεί τις σελίδες μας, ενδιαφέρεται να μάθει τα νέα μας, μας ακολουθεί στις συναυλίες. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που έρχονται και ξανάρχονται, πράγμα το οποίο μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Δεν βρέθηκαν τυχαία σε ένα μαγαζί που τυχαίνει να έχει ένα live, αλλά μας επιλέγουν. Είναι πολύ τιμητικό αυτό και μας κάνει πολύ χαρούμενους. Αυτός είναι ξεκάθαρα ο στόχος μας: η αλληλεπίδραση, το μοίρασμα, η επικοινωνία.

Banda 9Ο Φώτης Αθανασόπουλος

Ποια είναι τα σχέδια σας για φέτος; Πού θα σας ακούσουμε;

Να παίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε! Έχουμε κλείσει ήδη πολλές ημερομηνίες σε υπέροχα μαγαζιά και εκδηλώσεις , εντός και εκτός νομού. Για τις ημερομηνίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τις σελίδες μας σε facebook και Instagram .

Banda 10Ο Νίκος Χαραλαμπάκης

Πέρυσι ανοίξατε τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Να περιμένουμε ανάλογα support φέτος;

Ναι, να περιμένετε, αλλά δεν θα αποκαλύψουμε τώρα λεπτομέρειες. Να παραμείνετε συντονισμένοι.

Σας ευχαριστούμε πολύ...

Και επειδή όλα αυτά που μας είπαν, πρέπει να τα δούμε και στην πράξη… απόψε Σάββατο 11 Ιουνίου, η Banda Morena εμφανίζεται στο Αίθριον, στα Καλακέικα Σκαφιδιάς.

Banda aithrion

Banda 15Χρήστος Ζαχαρόπουλος και Εύη Αναστοπούλου

Banda 14Η Εύη Αναστοπούλου

Banda 11Ο Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ