LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|07
2022
11:47

9ο Port Festival: Το Κατάκολο πλημμυρίζει με Techno & Psychedelic ρυθμούς

Είσοδος ελεύθερη - ελεύθερη οικονομική ενίσχυση | συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας & ειδών πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» & της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου, για πρώτη φορά στη σκηνή του Port Festival, ανεβαίνουν κορυφαίοι djs της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής από Ελλάδα και εξωτερικό. Από την πρώτη στιγμή στόχος του φεστιβάλ είναι να παρουσιάσει σχήματα που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, καθώς και να φιλοξενήσει μπάντες και μουσικούς που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Η μέρα συμπληρώνεται με άκρως ενδιαφέροντα εργαστήρια, εκθέσεις και παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

port fest katakol 1

 

Magic Mizrahi

Οι Magic Mizrahi είναι ένα Ισραηλινό band - project με καθαρά ελληνική καταγωγή. Είναι το μεγαλύτερο και πιο διάσημο djband του Ισραήλ εδώ και 15 χρόνια όσον αφορά το Israeli Melodic Psytrance.

Ένα project που κρατά τις ρίζες του από το 1999 με δημιουργούς τους Ιωάννη Πανιεράκη, Κάρολο Καντούνη και Ιωάννη Καμπιώτη.

Οι Magic Mizrahi έχουν επιβάλει στον ήχο της Psychedelic Trance εβραϊκές, ελληνικές αλλά και βαλκανικές μουσικές κλίμακες και μελωδίες, πράγμα το οποίο τους κάνει μοναδικούς και αναγνωρίσιμους στο είδος.

Μας έρχονται από τα μεγαλύτερα Psy-tranceFestivals του Ισραήλ, Βραζιλίας, Μεξικού, Κολομβίας αλλά και Ινδίας όπως και από τα πιο δυνατά Psy-Trancestages της Ευρώπης όπως Πορτογαλίας, Ελβετίας, Σερβίας και Σουηδίας.

Με τεράστιες επιτυχίες και φανατικούς οπαδούς ανά τον πλανήτη, οι Magic Mizrahi είναι οι ’’Βασiλιάδες του Nitzhonot’’ και θα τους έχουμε μαζί μας στο Port Festival για μια βραδιά γεμάτη από χαρούμενες μελωδίες και δυνατά kicks and basses!

Soundcloud: https://soundcloud.com/magicmizrahi

Instagram: https://www.instagram.com/magic.mizrahi

TikTok: https://www.tiktok.com/@magicmizrahi.official

Youtube: https://www.youtube.com/c/EutuchiaMusic

Facebook: https://www.facebook.com/MagicMizrahi

port fest katakol 2

Theo Komp

Ο Theo Komp είναι γνωστός για τις dark techno παραγωγές και τα set του, αλλά και για τα hypnotic minimal techno σετ σε afterhours. Αυτό που τον ξεχωρίζει και κάνει τον πραγματικά underground ήχο του μοναδικό, είναι το ότι όλο του το σετ αποτελείται από αποκλειστικά δικές του παραγωγές/remixes/edits.

Πέραν από αυτό, παίζει με ένα δικό του hybridsetup του οποίου όλα τα effects που χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια του set είναι handmade απ´τον ίδιο.

Είναι ο άνθρωπος πίσω από την Minimal Force Records, μια δισκογραφική με έδρα το Λονδίνο, με ήχο techno & minimal techno η οποία είναι ορόσημο των afterparties όντας το μακροβιότερο techno afterparty του Λονδίνου.

Τα τελευταία χρόνια ο Theo έχει εμφανιστεί σε χώρους σε όλο τον κόσμο (Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Ελλάδα, Ινδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο).

Κυκλοφορεί τη μουσική του σε εταιρείες όπως DecoyRecords, Trau-ma, Advanced, Elektrotribe.

Links:

soundcloud.com/theo-komp

https://www.youtube.com/user/4speakerssake

port fest katakolo 3

Talantösis

Ο Ιωάννης Κουγιανός ΑΚΑ Talantösis προέρχεται από την Αρχαία Ολυμπία, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Είναι μουσικός παραγωγός και dj ηλεκτρονικής μουσικής στο είδος της Techno. Έχει παίξει δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως οι Parallx, Kwartz, Keith Carnal, EMEX, JKS, Deborah De Luca, Terry Francis, Saytek, Robert S, Moog Conspiracy, Roberto, Invite και πολλούς άλλους.

Το 2021 ο Talantösis έγινε μέλος της ModularExpansion όπου παίζει σαν resident στα events του label. Την ίδια στιγμή γράφει για μεγάλα labels όπως: Minimal Force Records, PTRRecordsκ.α…

Επίσης έχει εμφανιστεί σε μεγάλα clubs παγκοσμίως όπως: EggLondon, The Warehouse, 1001, Werkhaus (London) / GoldenGate, Humboldhain, Loophole, Chalet, Maze (Berlin) / Baalsaal (Hamburg) / M7 (Barcelona) / Temple, Steam (Athens) / Live RCA (Bangkok) / Fitzroy (Melbourne) / Ubiyu, Techlepatic (USA) /Minimalclub, Dynamitas (Mexico) / Lockroom (Cyprus)κ.α.

https://ra.co/dj/talantosis

https://www.facebook.com/Talantosis/

https://soundcloud.com/talantosis

https://www.beatport.com/artist/talant-sis/823234

Booking: [email protected]

 port fest katakolo 4

Geozen

"Geozen", είναι το μουσικό πρότζεκτ του Γιώργου Κ, dj και παραγωγού από τον Πύργο. Το μουσικό του ταξίδι ξεκίνησε πίσω στο 2000, ως ακροατής σε διάφορα είδη εναλακτικής μουσικής, οργανικής και ηλεκτρονικής. 'Εχοντας μαζέψει αρκετές επιρροές και εμπνεύσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες, άρχισε να δημιούργει τη δική του ηλεκτρονική μούσική η οποία χαρακτηρίζεται από το ψυχεδελικό, ατμοσφαιρικό ύφος και τους έντονους χορευτικούς ρυθμούς. Πειραματίζεται με διάφορα στυλ όπως psychedelic trance, downtempo, techno, dub, instrumental hip hop... Ώς DJ, σε κάθε του σετ προσαρμόζεται ανάλογα ώστε να δημιουργήσει μια ευχάριστη μουσική εμπειρία στους ακροατές μέσω του ήχου και του χορού. Εχει κυκλοφορήσει δύο album έως τώρα και εργάζεται πάνω στο τρίτο, καθώς και κάποια κομμάτια σε μουσικές συλλογές, για δισκογραφικές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Κάποια δείγματα από δουλειές του και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links: https://soundcloud.com/geozen https://www.facebook.com/geozen.music/ https://www.youtube.com/channel/UCK0gljUPURBK4reOAC63nGA

port fest katakolo 5

Εργαστήρια


➤28-31/7 Port News με τους Ηρώ Ρήγα, Νίκη Μιχαλοπούλου, Γεωργία Δημοπούλου & Σταύρο Ρομποτή

➤28-31/7 Ζωγραφική σε ξύλο με τον εικαστικό Χρήστο Φερλέ

➤28-31/7 Δημιουργική απασχόληση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Εκθέσεις (19:00-00:00)
*Έκθεση Βιβλίου
* Έκθεση ζωγραφικής & κατασκευών της αρχιτέκτονα-εικαστικού Αθηνάς Γαλανοπούλου

*Έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού Χρήστου Φερλέ
*Έκθεση δημιουργιών μαθητών 3ου Γυμνασίου Πύργου
*Bazaar χειροποίητων δημιουργιών

 port fest katakolo 6

Παράλληλες δράσεις (19:00-21:00)

*απαγγελία ποίησης από την ηθοποιό Ελένη Χριστοδουλοπούλου
*background dj set by Nefe Li
*επίδειξη με τα σκάφη από το Ναυτικό Όμιλο Κατακόλου
*σκάκι
*προβολή μουσικών video

Διοργάνωση
Collectiva Artenativa – Αέναον ΚοινΣΕπ

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ