LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

17|07
2020
08:12

“Νύχτες καλοκαιριού 2020” Δήμος Πύργου - ΔΟΠΠ: Ένας νέος θεσμός γεννιέται

Το πρόγραμμα του νέου φιλόδοξου εγχειρήματος «Νύχτες καλοκαιριού 2020» παρουσίασαν χθες σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Χάρης Μικελόπουλος. Μαζί τους ήταν και ο συμπατριώτης μας Γιάννης Τζουανόπουλος, προς τιμήν του οποίου ο Δήμος Πύργου θα διοργανώσει μια μεγάλη συναυλία στις 23 Αυγούστου. Τον καταξιωμένο και πολυσχιδή καλλιτέχνη θα συνοδεύσουν επι σκηνής μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και μουσικού στερεώματος όπως οι: Μίμης Πλέσσας, Κώστας Μακεδόνας, Πέτρος Γαιτάνος, Μαρία Σολδάτου κ.α.

Με σύνθημα “αυτό το καλοκαίρι δεν θα χαθεί” και με το βλέμμα στραμμένο στον πολίτη ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού δημιουργούν ένα νέο φιλόδοξο πρόγραμμα εκδηλώσεων με στόχο να γίνει θεσμός. Τίτλος αυτών “Νύχτες καλοκαιριού 2020”. Ένα πρόγραμμα που συστάθηκε με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια, μέσα από το οποίο θα φιλοξενηθούν αγαπημένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, βιρτουόζοι του θεάτρου σκιών, αθλητικά events , ρομαντικές καντάδες άλλης εποχής, παιχνίδια και δράσεις για τα παιδιά, θεατρικές παραγωγές κ.α. Ο ΔΟΠΠ για την υλοποίηση του προγράμματος “Νύχτες καλοκαιριού” συνεργάζεται ενεργά με τον πολιτιστικό σύλλογο Κατακόλου “Ο Φάρος”, την κοινότητα Κατακόλου, τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Ιωάννη και τον Ναυτικό Όμιλο Πύργου.

Όλες οι δράσεις είναι πλήρως εναρμονισμένες στους κανόνες και τα μέτρα που έχουν οριστεί απο το υπουργείο Υγείας σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών για τον covid 19, καθώς θα τηρούνται αυστηρά όλες οι αποστάσεις ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε οριοθετημένο χώρο με αριθμημένα καθίσματα και όλες είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό.

Ο κ. Αντωνακόπουλος στη διάρκεια των δηλώσεών του ανέφερε τα εξής: "Καλοκαίρι χωρίς εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, δεν υπάρχει αν και το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, ευχόμαστε να είναι το τελευταίο αλλά από ότι φαίνεται έχουμε μία μεταβαλλόμενη υγειονομική ατμόσφαιρα, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατρέψει τον οποιοδήποτε σχεδιασμό. Υπερέχει η υγεία, η ασφάλεια των πολιτών και πάνω σε αυτό δε νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε μεμψιμοιρίες και τα λοιπά.

Πάνω από όλα, εμείς θέτουμε τους κανονισμούς της επιστημονικής κοινότητας και της πολιτικής ηγεσίας και εδώ σ’ αυτό το πλαίσιο έχουμε προγραμματίσει μία σειρά από εκδηλώσεις, οι οποίες δεν παραβιάζουν αρχές, δεν αποτελούν κίνδυνο και κυρίως εμείς οι οργανωτές θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα να τηρηθούν με θρησκευτική ευλάβεια όλες οι προϋποθέσεις.

Καλοκαίρι, θάλασσα, ψυχαγωγία, πολιτισμός, γιορτές, ξεκινάμε από τον Πύργο, σταματάμε στον Άγιο Ιωάννη, φτάνουμε στο Κατάκολο, φτάνουμε στην Σπιάτζα, ερχόμαστε στην πλατεία πάλι, κάπως έτσι, ένας κύκλος είναι. Και σε όλα τα χωριά, γιατί φέτος χρηματοδοτήσαμε από το ταμείο του Δήμου με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αρκετούς πολιτιστικούς συλλόγους και θα χρηματοδοτήσουμε και άλλους, για να οργανώσουν τις όποιες πολιτικές εκδηλώσεις, οι οποίες δεν θα είναι τα γνωστά πανηγύρια, μιας και έχουν απαγορευθεί, θα είναι όμως άλλες εκδηλώσεις εφάμιλλες που εμπεριέχουν το στοιχείο της ψυχαγωγίας αλλά και της επανόδου στην επιφάνεια θαμμένων πολιτιστικών πτυχών της παράδοσης, της ιστορίας, δηλαδή θα έχουν έναν χαρακτήρα διαπαιδαγώγησης και επιμόρφωσης. Στο Κατάκολο, στον χώρο της Μαρίνας, έχουμε σχεδιάσει αρκετές εκδηλώσεις θεματικές, με αναφορά στο ρεμπέτικο, με αναφορά στην ζωή των ψαράδων, τηρώντας τις αποστάσεις στα καθίσματα, συναυλιακού και όχι πανηγυρικό χαρακτήρα.

Θα σας πουν αρκετά για αυτά και ο Χάρης ο Μικελόπουλος ο πρόεδρος του οργανισμού αλλά και ο Γιάννης Τζουανόπουλος, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός σύμβουλος σε όλη αυτή την διαδικασία του καλοκαιριού και με τον οποίο προγραμματίζουμε μία πιο σταθερή και διαρκή συνεργασία στον χώρο του πολιτισμού, γιατί ο Γιάννης παραμένει σταθερή αξία και στον χώρο της μουσικής, του τραγουδιού, της τέχνης, αλλά και για την Ηλεία είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν δείξει συνέπεια με μεγάλη προσήλωση στον εθελοντισμό για την δημιουργία μεγάλων γεγονότων πολιτιστικών στην περιοχή.

Είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε, δημιούργησε, και με υπεράνθρωπες προσπάθειες διατηρεί ακόμα την «Γιορτή των Ξενιτεμένων» στα Μακρίσια, επίσης σε άλλες μορφές ανάπτυξης πολιτιστικών δραστηριοτήτων, τον βρίσκεις μέσα, εδώ στην Ηλεία τον Γιάννη τον βρίσκεις παντού και αυτό δείχνει ότι έχει μία εκτίμηση από όλον τον κόσμο, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ηλειακής κοινωνίας και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα. Τον ευχαριστούμε που ανιδιοτελώς είναι μαζί μας και είναι καθοριστική η συμβολή του για την επιτυχία, την προδιαγραφόμενη επιτυχία των φετινών εκδηλώσεων.

Για μας πολιτισμός, αθλητισμός, κοινωνική πολιτική είναι ένα τρίπτυχο προτεραιότητας στην πολιτική μας. Δεν είναι μόνο τα έργα, το τσιμέντο και η άσφαλτος. Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με το φαγητό, ο άνθρωπος έχει κι άλλες ανησυχίες και νομίζω ότι η τέχνη είναι αυτή που ανοίγει το ανθρώπινο μυαλό σε μία ανώτερη αναζήτηση, δικαιώνει τον όποιο δημιουργό που το ανθρώπινο είδος του έδωσε αυτή την πολυπλοκότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου να παράγει πολλές διαστάσεις πολιτισμού, τις οποίες ακόμη δεν τις έχουμε αποκρυπτογραφήσει. Θα ήθελα να πω ότι δεν είπα τυχαίο ότι περνάμε από τον Αγιάννη να πάμε στο Κατάκολο, έχουμε τριήμερο στον Άγιο Ιωάννη πολύ σημαντικό μαζί με την κοινότητα, με τον πρόεδρο εκεί, με τον Γιάννη Καλόφωνο, ο οποίος λειτουργεί και ως ένας μικρός φάρος πολιτισμού όλα αυτά τα χρόνια, είναι γνωστός για τις αναζητήσεις του, τις καλλιτεχνικές του ευαισθησίες και γενικότερα για τις πρωτοβουλίες που παίρνει σε όλα τα επίπεδα, για να πρωτοπορεί και να μπορεί να παρουσιάζει καινοτόμες ιδέες επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

Στον Πύργο επίσης σε συνεργασία με επιχειρήσεις γυναικών και τον σύλλογο της γυναικείας επιχειρηματικότητας, ο Δήμος στηρίζει την πρωτοβουλία παρουσιάσεις ειδών ένδυσης, υπόδησης, από επιχειρήσεις της Ηλείας, του Πύργου κυρίως, με την ευγενική παρουσία και βοήθεια μοντέλων και καλλιτεχνών από την Αθήνα, οι οποίοι θα δώσουν μία άλλη δροσερή διάσταση στην καλοκαιρινή βραδιά που θα γίνει την Πέμπτη στις 23 στην πλατεία του Πύργου. Θέλουμε εκτός από την πολιτιστική διάσταση των εκδηλώσεων, αυτή την επιμορφωτική, την διαπαιδαγώγηση που έχει τέχνη, να ενταχθούμε λιγάκι και στον οικονομικό κύκλο των εκδηλώσεων, το Κατάκολο θέλει μία υποστήριξη βεβαίως, βέβαια η κρουαζίερα δε φαίνεται για φέτος να υπάρχει, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, δεν ανατρέπεται με κινήσεις πυροτεχνημάτων η κατάσταση, είναι δύσκολα τα πράγματα, αιτιώνται πολλές αιτίες πολλοί, πρέπει όλοι να βοηθήσουν, αυτοδιοίκηση, επιχειρηματίες, εμπορικοί σύλλογοι, να αποκατασταθούν οι παρεξηγήσεις, να επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα που υπήρχε πριν από πολλά χρόνια στην τοπική κοινωνία, δεν είμαστε εμείς κι εσείς οι άλλοι, δεν είναι η ευκαιρία, δεν είναι η λογική της στεγανής αναφοράς οικονομικών κύκλων σε μία τόσο μικρή περιοχή, δεν υπάρχει αυτό το ξεπερασμένο μοντέλο ενός ύποπτου τοπικισμού που εμπορεύεται για διάφορα μικροσυμφέροντα ακόμα και αυτοδιοικητικά ή στο Κατάκολο ή οπουδήποτε αλλού. Η κοινωνία είναι ανοιχτή, όλοι πάμε με όλους παντού, να σταματήσουν οι ιδιοκτησιακές αντιλήψεις του Πύργο, του Κατακόλου, της Σπιάτζας κτλπ. αυτά μυρίζουν ναφθαλίνη από το παρελθόν , τα συντηρούν άνθρωποι που δεν μπορούν να αντέξουν σε ένα παρόν, διότι δεν έχουν με όρους κοινωνίας ούτε με όρους πολιτικής αποδοχή".

Ο Χάρης Μικελόπουλος από την πλευρά του τόνισε ότι "...

Το σύνθημά μας γι’ αυτό το καλοκαίρι είναι ότι δεν θα χαθεί! Αυτό το καλοκαίρι δεν θα χαθεί! Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και το ξέρουμε όλοι, σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε κάνει μία προσπάθεια έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων ποικίλο, τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας που μας έχει υποδείξει το υπουργείο, το πρωτόκολλο που υπάρχει. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν όλες στο χώρο της Μαρίνας του Κατακόλου με κιγκλιδώματα, θα υπάρχουν θέσεις, δεν επιτρέπονται οι όρθιοι, οπότε θα πρέπει να υπάρχει και μία σειρά από τον κόσμο, όταν θα φτάνει εκεί, να προσπαθήσουμε να τηρήσουμε τα μέτρα.

Θα έχουμε έως 1300 θέσεις για κάθε εκδήλωση, είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός για τους θεατές, δεν θέλουμε παραπάνω, το λέμε ειλικρινά θα θέλαμε να έχουμε και 2 και 3 χιλιάδες θέσεις αλλά προσπαθούμε να τηρήσουμε τα μέτρα και να μην έχουμε προβλήματα. Μπαίνουμε στο χάρτη των εκδηλώσεων, ίσως για πρώτη φορά ο Δήμος Πύργου, διότι όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι γνωστό ότι γίνονταν φεστιβάλ σε όλη την Ηλεία, είχαμε εκδηλώσεις παντού αλλά όχι στον Δήμο Πύργου. Εκτός από 1-2 που γίνονταν τα καλοκαίρια δεν είχαμε ένα πλήρες πρόγραμμα, όπως γίνεται αυτή τη φορά. Άρα προχωράμε κανονικά και προχωράμε ουσιαστικά αυτό που έχουμε ξεκινήσει, από την αρχή της θητείας μας, και για τα Χριστούγεννα και με την Αποκριά, τώρα είχαμε την διακοπή απότομα με τον κορονοϊό, είχαμε κανονίσει και για Ανθεστήρια. Φέτος δεν μπορέσαμε να τα κάνουμε όλα, προχωράμε όμως για το καλοκαίρι, και το καλοκαίρι έχει ένα πλήρες πρόγραμμα που ξεκινάει από τις 20 Ιουλίου και τελειώνει στις 22 Αυγούστου.

Σε αυτό το πρόγραμμα λοιπόν περιλαμβάνονται συναυλίες, θέατρο σκιών για τα παιδιά, δράσεις, ο Ναυτικός Όμιλος συμμετέχει ενεργά και υπάρχουν αθλητικά events που θα γίνουν στην παραλία του Κατακόλου. Έχουμε τον Μπάμπη Τσέρτο, έχουμε τον Αγάθωνα, έχουμε την Ζωή Παπαδοπούλου, τα δικά μας παιδιά, τα «Χρώματα της Ήλιδας»,  το συγκρότημα «Σαμποτάζ» στο οποίο συμμετέχει ο Πάνος Χατζηλαζαρίδης επίσης ένα δικό μας παιδί, έχουμε θέατρο σκιών σε δύο κοινότητες, γιατί όπως είπε και ο δήμαρχος, φέτος υπάρχει και μία επιχορήγηση στις κοινότητες, και γι’ αυτό Πολιτιστικός Οργανισμός, έχει ρίξει όλο το βάρος ουσιαστικά στο Κατάκολο, το οποίο αντιμετωπίζει φέτος ένα ιδιαίτερο πρόβλημα με την κρουαζιέρα και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ως Οργανισμός Πολιτισμού και Δήμος Πύργου, προκειμένου να υπάρξει κίνηση στο λιμάνι του Κατακόλου, να τονωθεί η αγορά.

Πέρα από όλα αυτά, θα πω ότι ουσιαστικά γεννιέται ένας νέος θεσμός. Αυτές οι Νύχτες Καλοκαιριού 2020, όπως τις ονομάζουμε θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι του 2021 και το ´22 και μακάρι να συνεχιστούν και όλα τα υπόλοιπα χρόνια. Ουσιαστικά δημιουργούμε ένα νέο θεσμό. Και το καλοκαίρι ο δήμος Πύργου θα είναι πρωταγωνιστής στις εκδηλώσεις, φυσικά είναι όλες δωρεάν, δεν υπάρχει εισιτήριο πουθενά και αυτή είναι η προσφορά του δήμου που υποχρεούται να το κάνει αυτό προς τους δημότες. Εύχομαι να ευχαριστηθεί ο κόσμος, να διασκεδάσει, είπαμε ότι δεν είναι να χορέψουμε, θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να διασκεδάσουμε καθιστοί, να το απολαύσουμε και ελπίζω να έχουμε συμμετοχή και ο κόσμος πραγματικά να χαρεί αυτό το καλοκαίρι.

Έχω ακούσει διάφορα πράγματα να κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, θέλω να πω ότι τα χρήματα του ΔΟΠ είναι στην τράπεζα, είναι στο ταμείο δηλαδή κανονικά, υπάρχουν 151.000 ευρώ, γιατί έχουν ακουστεί ότι οι εκδηλώσεις γίνονται χωρίς να υπάρχουν χρήματα κτλπ. Το λέω αυτό, για να φύγει οποιαδήποτε υπόνοια, ότι κάτι συμβαίνει. Υπάρχουν χρήματα διαθέσιμα και μάλιστα θα σας πω ότι τα χρήματα που δαπανούμε αυτή τη στιγμή, είναι από τον προϋπολογισμό του 2019, είναι το υπόλοιπο του ´19.  Γιατί έτσι όπως ξεκινήσαμε είχαμε βρει υπόλοιπο από το ´18 μεγάλο, συνεχίσαμε με τα χρήματα του ´19 που σημαίνει, ότι αυτές τις εκδηλώσεις τις κάναμε με αυτά τα χρήματα και παίρνουμε και τα χρήματα του ´20 που θα προχωρήσουμε και για τις επόμενες εκδηλώσεις. Οπότε να ξέρετε απλά όλοι, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Τέλος ο Γιάννης Τζουανόπουλος δήλωσε ότι "... Ξεκινώντας πρέπει να εκφράσω τη χαρά μου που βλέπω παλιούς γνώριμους. Σχεδόν οι περισσότεροι είστε φίλοι, που έχουμε συνεργαστεί και είσαστε συμπαραστάτες ς το έργο το δικό μου, στον Αγιάννη και όπου αλλού μέσα στο νομό έχω δείξει αυτά που έχω στην καρδιά μου και που είναι θέματα που αφορούν κυρίως τον πολιτισμό. Θέλω όμως να διευκρινίσω κάτι που είπε ο δήμαρχος πριν.

Όλο αυτό το έργο είναι του Χάρη του Μικελόπουλου. Εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου, παρά μόνο με την βραδιά αυτή που κλείνει τις εκδηλώσεις μετά από επιθυμία του δημάρχου και που αφορά μία εκδήλωση τιμής σε μένα. Εδώ είναι διπλή η συγκίνηση γιατί πριν από χρόνια οι Ηλείοι της Αμερικής και του Καναδά έκαναν μία μεγάλη βραδιά σε έναν που πολυτελέστατο χώρο για να με τιμήσουν. Εκεί λοιπόν ήταν ο Τάκης Αντωνακόπουλος ομιλητής. Και τώρα έρχονται οι φίλοι εντός του νόμου να με τιμήσουν με τον Τάκη Αντωνακόπουλο μπροστάρη και στην θέση του δημάρχου. Γι’ αυτό και είμαι συγκινημένος.

Ο Χάρης είναι ένας άξιος άνθρωπος που τώρα τον γνώρισα, και πιστεύω ότι μπορεί το καράβι του πολιτισμού να το οδηγήσει πάρα πολύ καλά. Εγώ θα είμαι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί γιατί και ο δήμαρχος είναι φίλος και όπως είπε και εκείνος δεν μπορώ να αρνηθώ την συμμετοχή μου, την υποστήριξή μου σε ό,τι αφορά την Ηλεία. Πέρα από κόμματα, πέρα από παρατάξεις και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να χωρίζει τους ανθρώπους εγώ ενώνω δεν χωρίζω ποτέ. Φτάσαμε στο Ηρώδειο, κάναμε πράγματα σημαντικά, εξακολουθούμε να κάνουμε, με τίμησαν σε πολλές πρωτεύουσες του κόσμου, συγκινήθηκα, είμαι συγκινημένος όμως στην ιδέα μόνο που θα με τιμήσει η Ηλεία, η πατρίδα μου και μάλιστα ο Πύργος με μπροστάρη τον δήμαρχο.

Είναι μία βραδιά που την επιμελούμαι εγώ και θα είναι τιμητική για μένα και αυτό είναι πάρα πολύ συγκινητικό. Θα σας πω μερικά ονόματα που θα πάρουν μέρος, είναι ο Μίμης Πλέσσας, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Πέτρος Γαϊτάνος, η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Σουλτάτου, ο τραγουδιστής που τάραξε τα νερά με το φιλμ «ΕΥΤΥΧΙΑ» που τραγουδούσε ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, που δεν τον ξέραμε φυσιογνωμικά αλλά είναι πάρα πολύ καλός ερμηνευτής. Αλλά και ο δικός μας ο Γιώργος Αδαμόπουλος, είναι ένα παιδί που γνώρισα πριν από 10 χρόνια, όταν έκανε μία μικρή βραδιά στον Απόλλωνα ο Θανάσης Δασκόπουλος με την φιλαρμονική του. Με κάλεσε να με τιμήσει και πήγα και ακούω από ένα νέο παιδί να τραγουδάει το Τραγούδι της Φωτιάς.

Ήταν ο Γιώργος Αδαμόπουλος και εντυπωσιάστηκα γιατί ήταν μόνο 18 χρόνων. Χαθήκαμε 10 χρόνια με το Γιώργο, το καλοκαίρι που μας πέρασε με τίμησε η Ζάκυνθος και είπα εγώ τιμητικά να πάρω δύο παιδιά από την Ηλεία μαζί μου. Να φέρω από την Αθήνα 2 τραγουδιστές και να φέρω και 2 παιδιά από την Ηλεία, ο ένας ήτανε ο Γιώργος. Στην βραδιά που θα γίνει εδώ θα πει ένα ανέκδοτο τραγούδι του Μίμη Πλέσσα, που θα πει πολλά στην Ηλεία. Κι άλλα τραγούδια βέβαια από το δικό μου ρεπερτόριο, γιατί αυτή η βραδιά θα έχει τραγουδιστές που «με έχουν τραγουδήσει». Υπάρχουν κι άλλα ονόματα πολύ μεγάλα που θα προστεθούν αλλά ακόμα δεν είναι οριστικό, θέλω όμως να πω για μία ακόμα φορά ότι ευχαριστώ το δήμαρχο και για την αγάπη του αλλά και για το ότι με θέλει να βοηθήσω όπου μπορώ. Να τονίσω όμως ότι αυτή η δουλειά είναι του Χάρη".

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΕΝΑΡΞΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
21.30-«ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 9» Συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο και την Ειρήνη Τουμπάκη σε ένα αφιέρωμα στο ελαφρύ ελληνικό τραγούδι με τα ομορφότερα τραγούδια των : Σουγιούλ, Αττίκ, Χαιρόπουλο, Μουζάκη, Γιαννίδη, Μωράκη κ.α. ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ
21.30-Θέατρο Σκιών Στέφανου Παπαγεωργίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατακόλου «Ο Φάρος».ΑΛΣΥΛΙΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
19.00-Έκθεση ζωγραφικής «Θέμης Τσιρώνης»-Θέατρο Σκιών-Έκθεση φιγούρας-Χορευτικά Μυρτιάς και Αγίου Ιωάννη. Πλατεία Αγίου Ιωάννη.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ
19.30-Θέατρο Σκιών-Χορευτικά Κατακόλου και «Χοροσταλίτες».Πλατεία Αγίου Ιωάννη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ
18.00 Αθλητικό event,ΔΙΑΘΛΟΝ για τα παιδιά στην Παραλία Κατακόλου (Κολύμπι και τρέξιμο).

21.30 «Τραγούδια μόνο λαικά» . Μουσική παράσταση με την Κατερίνα Ντίνου να ερμηνεύει τραγούδια απο τους προσωπικούς της δίσκους και μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες Πλατεία Αγίου Ιωάννη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ
18.00 Αθλητικό event ,TΡΙΑΘΛΟΝ για τα παιδιά στην Παραλία Κατακόλου (Τρέξιμο,κολύμπι,ποδηλασία)
21.30 Συναυλία με τους “ΣΑΜΠΟΤΑΖ”. Οι: Ευδοκία Ράπτη, Πάνος Χατζηλαζαρίδης, Αλέξανδρος Αλεξίου, Ιωάννης Κιζιρίδης και Παναγιώτης Δανίκας σε τραγούδια ρεμπέτικα,λαικά και παραδοσιακά με μια μοναδική παρουσίαση. ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ
18.00 Αθλητικό event για τα παιδιά στην Παραλία Κατακόλου (Κολύμπι)
21.00 Νυχτερινή Βαρκαρόλα με τους «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος» να ερμηνεύουν τραγούδια που θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο.
Τελετή λήξης Εβδομάδας Θάλασσας.ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
21.30 Το ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ παρουσιάζει την «Γκόλφω» του Περεσιάδη στον προαύλιο χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ
21.30 «Πήρα από την νιότη χρώματα» Συναυλία με την Ζωή Παπαδοπούλου σε σε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην μεγάλη μας στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννόπουλου.ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
19.00-Ο Μάγος Κοnstantin και η ομάδα του σε ένα μαγικό παιχνίδια για τα παιδιά με πολλές εκπλήξεις.ΑΛΣΥΛΙΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
21.00-Θέατρο Σκιών του Στέφανου Παπαγεωργίου στο Ανεμοχώρι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
21.30-”Ροκ ελληνικό! “ Συναυλία των «Χρωμάτων της Ήλιδας» σε ένα αφιέρωμα στο ελληνικό ροκ.ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
21.00-Θέατρο Σκιών του Στέφανου Παπαγεωργίου στο Σόπι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
21.30- «Αβάντι μαέστρο...ρεμπέτικα». Μια μοναδική παράσταση όπου ο Καραγκιόζης και όλοι οι ήρωες του θεάτρου σκιών του Ηλία Καρελλά συναντούν τους Βαμβακάρη, Τσιτσάνη, Μπέλλου, Παπαϊωάνου ακόμη και Χατζηδάκη με τις μοναδικές ερμηνείες του ρεμπέτη Αγάθωνα και της Κατερίνας Τσιρίδου.ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
21.30- Συναυλία με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μανώλη Φάμελο. Οι δύο μεγάλοι τραγουδοποιοί συναντιούνται επι σκηνής με προσωπικές επιτυχίες που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στο μουσικό στερέωμα. ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Χορευτικά Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΑΡΟΣ»-Αγίου Ιώαννη-Μυρτιάς.

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών