LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

21|07
2021
15:40

Η στιγμή της ημέρας για την πιο «μαγική» φωτογραφία με smartphone αντικείμενο του Global CEO Tech Talk

Στις τεχνολογίες που προστατεύουν την ιδιωτικότητα στα κινητά αλλά και σε ζητήματα που συνδέονται με τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο μέσω "έξυπνων κινητών" (smartphones) υπήρξε αναφορά σε εκδήλωση του Global CEO Tech Talk που έγινε πρόσφατα στην Κίνα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Honor, στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στην συνεργασία της Honor, παγκόσμιου πάροχου έξυπνων συσκευών, με την Qualcomm και στις δυνατότητες του 5G και της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) να προάγουν περαιτέρω τον έξυπνο διασυνδεδεμένο κόσμο, από τους George Zhao, διευθύνοντα σύμβουλο της Honor Device Co και τον Cristiano Amon, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Qualcomm. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν επίσης οι ανακοινώσεις για την προστασία της ιδιωτικότητας στο οικοσύστημα κινητών καθώς και οι αναφορές στο καλύτερο χρόνο για λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Ειδικότερα ο Cristiano Amon, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Qualcomm, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η Qualcomm ανακοίνωσε την Honor ως τον πρώτο κατασκευαστή εξοπλισμού (OEM) (εταιρίες που δεν παράγουν εκείνες τους επεξεργαστές και τις πρώτες ύλες των κινητών αλλά κάνουν χρήση εξαρτημάτων από τρίτους προμηθευτές) και κυκλοφόρησε έξυπνο κινητό με Snapdragon 888 Plus.

Από την πλευρά του ο κ. Zhao μιλώντας στο CEO Tech Talk, τόνισε ότι η επερχόμενη σειρά Honor Magic3 θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 888 Plus της Qualcomm, επισημαίνοντας ότι με αναβάθμιση πάνω από 20% στην απόδοση του, ο νέος επεξεργαστής είναι πανίσχυρος για να εκτελεί ταχύτητα πολλαπλές λειτουργίες.

Η στιγμή της ημέρας για την πιο «μαγική» φωτογραφία - Κινητό και ιδιωτικότητα

Μεταξύ άλλων στη διάρκεια του Global CEO Tech Talk, επισημάνθηκε από την Honor, με την ευκαιρία της νέας σειράς HONOR Magic3, ότι η καλύτερη στιγμή της ημέρας για να βγει φωτογραφία ή βίντεο είναι στην χρονική περίοδο 15 έως 20 λεπτών πριν από το ηλιοβασίλεμα ή μετά την ανατολή, όταν ο ήλιος βρίσκεται μεταξύ -6 ° και -4 ° κάτω από τον ορίζοντα και ο ουρανός γεμίζει με σκούρο μπλε χρώμα. Όταν ο ήλιος βρίσκεται μεταξύ -4 ° και 6 ° πάνω από τον ορίζοντα, ο ουρανός έχει ροζ ή ροζ-χρυσή απόχρωση. Όπως αναφέρθηκε αυτές οι χρωματικές φάσεις κατά τη διάρκεια του «Magic Hour» έδωσαν στη σειρά HONOR Magic3 τα δύο χρώματα της, Blue Hour και Golden Hour.

Ο κ. Zhao έκανε εκτενή αναφορά στην σημασία της ιδιωτικότητας και πως η Honor μέσα από το εξελιγμένο περιβάλλον HTEE (HONOR Trusted Execution Environment) το οποίο υπάρχει μέσα στα κινητά της, την προστατεύει.

Η συνεργασία Honor - Qualcomm θα προσφέρει έξυπνα κινητά τηλέφωνα και γενικότερα έξυπνες συσκευές με ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες στις καθημερινές λειτουργίες τους και βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας. Οι δυνατότητες που αναπτύχθηκαν εσωτερικά από την Honor εφαρμόζονται και έχουν προσαρμοστεί ώστε να μεγιστοποιηθεί η χρήση του επεξεργαστή Snapdragon από την Qualcomm. Ο νέος επεξεργαστής θα βελτιώσει, μεταξύ άλλων, περαιτέρω την χρήση της κάμερας και του λογισμικού που την συνοδεύει ώστε να μεγιστοποιήσει την φωτογραφική ποιότητα και την λήψη βίντεο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ