LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

24|09
2022
18:25

Power Pass: Μέχρι τις 26/9 θα καταβληθεί το επίδομα στους δικαιούχους

Μέχρι την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι εκκρεμότητες για τις πληρωμές του Ιουνίου για το Power Pass.

Η σημαντική καθυστέρηση (ήταν να καταβληθεί τέλος Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου) οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, διευκρίνισε σχετικά ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Συγκεκριμένα, όπως είπε, η εταιρεία είχε πρόβλημα με την άντληση στοιχείων με ένα συγκεκριμένο πάροχο.

Να θυμίσουμε πως οι δικαιούχοι του συγκεκριμένου ποσού δεν χρειάστηκε να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στο vouchers.gov.gr, καθώς ελήφθησαν στοιχεία απευθείας από τους παρόχους ενέργειας.

Παράλληλα, θα γίνουν και κάποιες άλλες πληρωμές που αφορούν στο προηγούμενο εξάμηνο είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Ποιοι θα δουν χρήματα στον λογαριασμό τους

Οι δικαιούχοι που θα πληρωθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα είναι όλοι όσοι έλαβαν εκκαθαριστικό από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούνιο.

Σημειώνεται πως τα καταβληθέντα ποσά αυτή τη φορά θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά του πρώτου εξαμήνου, καθώς η πληρωμή αφορά μόνο τον τελευταίο μήνα, πριν το πάγωμα της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος

Κλιμακωτή επιδότηση ρεύματος ανάλογα με την κατανάλωση του κάθε νοικοκυριού υπουργός περιλαμβάνει το νέο μοντέλο στήριξης των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να πριμοδοτηθεί η εξοικονόμηση της ενέργειας, στο πλαίσιο των κρατικών παρεμβάσεων για τον μήνα Οκτώβριο.

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο κυβερνητικός σχεδιασμός περιλαμβάνει τρία διαφορετικά κλιμάκια ανάλογα με την κατανάλωση και αντίστοιχα τρεις διαφορετικές επιδοτήσεις.

Πώς θα μειώσετε τον λογαριασμό ρεύματος

Δείτε εδώ τους 23 τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας που συστείνει το υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Πηγή: Cnn.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ