LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

14|02
2019
09:19

ΑΝ.ΟΛ.: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του Leader

Συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο της Αναπτυξιακής Ολυμπίας στην Κρέστενα. Τα αποτελέσματα των προτάσεων που αφορούν τα έργα υλοποίησης των δημόσιων φορέων ανακοινώνονται και ακολουθεί η διαδικασία για τις προτάσεις των ιδιωτών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΝ.ΟΛ. και δήμαρχο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκο, τα αποτελέσματα θα σταλούν στην Περιφέρεια για να δρομολογηθούν οι προτάσεις αυτές.

«Έχουν καθυστερήσει αρκετά και πρέπει να τρέξουν. Σημαντικότερο είναι το θέμα της έγκρισης και έναρξης των ιδιωτικών επενδύσεων, που ανταποκρίνεται και στο θέμα του Leader. Θα έπρεπε να προηγηθούν οι ιδιωτικές επενδύσεις και να ακολουθήσουν οι δημόσιες που θα βελτιώνουν και θα ευνοούν την λειτουργία των ιδιωτικών επενδύσεων. Εκτιμάμε και ευχόμαστε σύντομα ο ηλειακός λαός να έχει τη δυνατότητα οι άνθρωποι του επιχειρηματικού πνεύματος και βεβαίως όλοι οι φορείς που πρέπει να ακολουθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, να είναι συνεπείς απέναντί τους. Διότι σε όλες αυτές τις επενδύσεις και αυτό είναι το μήνυμα το οποίο στέλνουμε στους πολίτες της Ηλείας και τους υποψήφιους επενδυτές είναι η ιδία συμμετοχή. Δεδομένου ότι το τραπεζικό σύστημα έχει γονατίσει θα πρέπει να από τώρα να αρχίσουν να διαμορφώνουν το επιχειρηματικό τους πλάνο και να αναζητούν την ιδία συμμετοχή για να προχωρήσουν οι επενδύσεις και να μην έχουμε την εμπλοκή που είχαμε στο προηγούμενο Leader» είπε σε δηλώσεις του ο κ. Μπαλιούκος.

«Καλωσορίζουμε τις δύο αυτές πράξεις, την έγκριση των δημοσίων επενδύσεων και την προκήρυξη της πρόσκλησης της έναρξης της διαδικασίας των ιδιωτικών επενδύσεων και να είμαστε παρόντες όσο το δυνατόν περισσότεροι για να έχουμε τη δυνατότητα απορρόφησης. Από εμάς θα εξαρτηθεί αν υπάρχει έγκαιρη εκταμίευση θα έχουμε και άλλες δυνατότητες εκταμίευσης» κατέληξε ο πρόεδρος της ΑΝ.ΟΛ.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ