LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

09|05
2022
16:13

Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ επέτρεψε με την ψήφο και την εντολή των πολιτών

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής  και βουλευτής Ηλείας κ.Μιχάλης Κατρίνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε .

Επιστρέφει με την ψήφο , την εντολή και τη συμμετοχή των πολιτών.

Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή νομαρχιακών και δημοτικών επιτροπών αλλά και για την εκλογή συνέδρων, είναι ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα.

Είναι μία ακόμα μεγάλη νίκη.

Τα ‘’πέτρινα χρόνια’’ είναι πίσω μας. Το ΠΑΣΟΚ πλέον κερδίζει πλέον τη μία μάχη μετά την άλλη.

Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην εκλογή προέδρου, ήταν η πρώτη μάχη που δόθηκε και κερδήθηκε.

Στη Βουλή και στην κοινωνία κερδίζουμε κάθε μέρα τη μάχη της αξιοπιστίας, ασκώντας πραγματική αντιπολίτευση και καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις, ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και στοχευμένες.

Χθες ήρθε μία ακόμα μεγάλη νίκη , μαζί με την επιβεβαίωση ότι το ΠΑΣΟΚ , ως έννοια και πολιτικό σύμβολο , δεν ήταν απλά πάντα στη ψυχή μας.

Ήταν και είναι η ψυχή μας.

Συγκινεί τη μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία που έζησε όμορφες και καλύτερες μέρες, εκφράζει τις ελπίδες και τις αγωνίες των νέων ανθρώπων, των δημοκρατικών πολιτών που δοκίμασαν και απέρριψαν τόσο τη Νέα Δημοκρατία όσο και το ΣΥΡΙΖΑ.

Για μία ακόμα φορά, η Ηλεία των δημοκρατικών αγώνων έστειλε το πιο ισχυρό μήνυμα για την προοπτική της παράταξης και την ανατροπή του σημερινού πολιτικού σκηνικού.

Θέλω να συγχαρώ όχι μόνο όσους εξελέγησαν, αλλά όσους έθεσαν υποψηφιότητα, ενισχύοντας την ενότητα και την προοπτική του ΠΑΣΟΚ.

Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Ηλείας που στήθηκαν και πάλι στην ουρά για να ψηφίσουν αλλά κυρίως για να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία και στο πολιτικό σύστημα.

Είμαστε εδώ.

Ενωμένοι και δυνατοί.

Επιστρέψαμε.

Και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη, δύσκολη αλλά νικηφόρα πορεία.’’

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ