LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

01|06
2022
11:08

Στον αργηγό της ΕΛ.ΑΣ. το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Την 31.05.2022 ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο οργανωτικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, παρουσία του προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγόριου και του Ηλείου στην καταγωγή προϊστάμενου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη ΚΟΥΡΤΕΣΗ Αλέξιου συναντήθηκαν με τον Αρχηγό του σώματος Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο. Αφού ευχηθήκαμε μια καλή και γόνιμη θητεία στο νέο Αρχηγό, του θέσαμε ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ηλείας και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Μεταξύ άλλων ζητήσαμε την ενίσχυση με προσωπικό των Τμημάτων Τροχαίας Ήλιδας και Πύργου ενόψει της θερινής περιόδου, καθώς οι ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες το νομού δεν δύναται να ανταποκριθούν στην αυξημένη κίνηση ενός απαρχαιωμένου οδικού δικτύου. Επιπλέον θέσαμε το θέμα αντικατάστασης του λεωφορείου της διμοιρίας υποστήριξης του νομού, καθότι αυτό δεν πληρεί τις προδιαγραφές για την ασφαλή μετακίνηση των συναδέλφων, ενώ παράλληλα παρεμποδίζει την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα. Τέλος συζητήσαμε με τον κ. Αρχηγό την πορεία των διεργασιών για την μεταστέγαση Αστυνομικών Υπηρεσιών του νομού προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στις απαράδεκτες συνθήκες εργασίες των συναδέλφων.

Ο κ. Αρχηγός αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων μας ανταποκρίθηκε άμεσα σε αυτά καθώς κατόπιν παρέμβασης του, εξεδόθη σχετική διαταγή από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος για την απόσπαση - μετακίνηση αστυνομικού προσωπικού προκειμένου να ενισχυθούν τα προαναφερόμενα Τμήματα Τροχαίας , ενώ ενημέρωσε τον προϊστάμενο της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου για την έγκριση κονδυλίου σχετικά με την τροποποίηση του υφιστάμενου λεωφορείου της διμοιρίας, προκειμένου αυτό να καταστεί επιχειρησιακό και ασφαλές για τους συναδέλφους.

Σχετικά με την μεταστέγαση Αστυνομικών Υπηρεσιών του νομού έχουν ξεκινήσει ήδη, για ορισμένες εξ' αυτών, οι διαδικασίες μεταφοράς τους ενώ αναμένεται να υπάρξει στο επόμενο χρονικό διάστημα συνάντηση του Δ.Σ της Ενώσεως μας με τον προϊστάμενο της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου, προκειμένου να ενημερωθούμε σχετικά.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ