LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

13|07
2022
07:23

Αμαλιάδα: Τίμησαν τη μνήμη του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη

Τον Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, τον άνθρωπο που άφησε το θετικό του αποτύπωμα στο σύντομο πέρασμά του από την Ηλεία, αφού μέσα στις πρωτιές που σημείωσε στη ζωή του, αποτέλεσε και το πρώτο θύμα του κορονοϊού στην χώρα μας, τίμησε σε μια συγκινητική εκδήλωση, το παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρίας στην Ηλεία “ΙΠΙΑΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ” σε συνεργασία με τον δήμο Ηλιδας.
 
Η εκδήλωση έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας, η οποία συνέπεσε και με την εβδομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας (Θερινού Μαθηματικού Σχολείου Ηλείας) το οποίο και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του.
 
Παρούσα στην εκδήλωση και εμφανώς συγκινημένη ήταν και η σύζυγός του, η οποία παρέλαβε τιμητικές πλακέτες από τον δήμο Ήλιδας και από την Μαθηματική Εταιρία.
 
Αρχικά ο πρόεδρος του παραρτήματος της Μαθηματικής Εταιρίας νομού Ηλείας Ιωάννης Τσόπελας αναφερόμενος στην εκδήλωση ανέφερε ότι: «…. τιμούμε τον μαθηματικό συμπολίτη μας Μανώλη Αγιομυργιαννάκη.
 
Είναι μια εκδήλωση, που γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον δήμο Ήλιδας. Ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης ήταν μέλος της Μαθηματικής Εταιρίας. Παρών, όποτε του ζητήθηκε η βοήθειά μας. Ήταν μάχιμος εκπαιδευτικός αλλά και ικανός στην διοίκηση αφού θήτευσε σε πολλά γυμνάσια και λύκεια του νομού μας επί σειρά ετών».
 
Ακολούθως ο π. Αλέξιος εκπροσωπώντας τη Μητρόπολη Ηλείας, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μανώλη Αγιομυργιαννάκη στην τοπική αυτοδιοίκηση.
 
Βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Θεολόγος Θεόδωρος Καλαντζής, και ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, όπου έκαναν εκτενή αναφορά, τόσο στην ισχυρή προσωπικότητα του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, όσο και στο σπουδαίο έργο του στον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και της πολιτικής.
 
Απουσίασε ως ομιλύτρια η ιατρός - πνευμονολόγος Θεώνη Γεωργοπούλου, η οποία ήταν στο πλευρό του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη στη μάχη με τον κορονοϊό. Απουσίασε λόγω του ότι όπως ανέφερε και η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό - ευτυχώς ασυμπτωματική - δύομιση χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και ενώ έχει βρεθεί στο πλευρό εκατοντάδων κρουσμάτων στην περιοχή ως γιατρός.
 
ekdilosi agiomiriganaki 2
 
ekdilosi agiomiriganaki 3
 
ekdilosi agiomiriganaki 4
 
ekdilosi agiomiriganaki 5
 
ekdilosi agiomiriganaki 6

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών