LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|09
2022
13:28

Σ. Βασιλείου: Στηρίζω την επιθυμία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανού για την εκλογή του Θεοφιλεστάτου Επίσκοπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου στην Ι.Μ. Ηλείας

Είναι παγκοίνως γνωστό και αναγνωρισμένο ότι όλοι μας κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, καθώς δίκαιος και αλάνθαστος κριτής όλων μας, οπού ασχολούμαστε με τα κοινά και δημόσια πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι συναποτελούν την κοινωνία μας. 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ως ηγετική πνευματική προσωπικότητα και συνάμα άνθρωπος της τοπικής μας κοινωνίας, έχει ήδη κριθεί  εκ του αποτελέσματος και ταυτόχρονα έχει κατακτήσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλης της Ηλειακής κοινωνίας. Συνεπώς θεωρούμε ότι είναι ο πιο άξιος διάδοχος και συνεχιστής του πνευματικού και ποιμαντικού έργου του οικία βουλήσει παραιτηθέντος πολυσεβάστου Μητροπολίτου Ηλείας κ.κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ. 

Θεωρούμε ακράδαντα ότι ο Θεοφιλέστατος Άγιος Ωλένης είναι αυτός, ο οποίος πρέπει να εκλεγεί νέος Μητροπολίτης Ηλείας από τα σεπτά μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στις 7 Οκτωβρίου ε.ε.

Γιατί είναι ο ακάματος εκείνος εργάτης της τοπικής μας Εκκλησίας, όπου αφειδώλευτα έχει εργαστεί όλα αυτά τα χρόνια. 

Γιατί γνωρίζει ετούτον το τόπο και τους ανθρώπους του όσο κανείς άλλος.

Γιατί έχει καρδιά και ψυχή μικρού παιδιού, όπως αρμόζει σε ένα πνευματικό πατέρα. 

Γιατί η ηρεμία του, η καλοσύνη, του, η πραότητά του, διδάσκει όλους μας

Γιατί είναι παρόν σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της τοπικής κοινωνίας μας, στις χαρές και στις λύπες του καθενός μας. 

Γιατί η πνευματική και μορφωτική του κατάρτιση είναι τέτοια που του επιτρέπει να σταθεί στις πνευματικές ανάγκες  του Ηλειακού λαού. 

Γιατί η διοικητική του εμπειρία είναι ακόμα μεγαλύτερα μετά από 40 και πλέον έτη εύορκης διακονίας. 

Για όλους αυτούς τους λόγους και γι άλλους ακόμα περισσότερους, όπου ο 

χρόνος εδώ δεν μας επιτρέπει να εκθέσουμε, θεωρούμε ότι τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος θα πρέπει να κάνουν αποδεκτό το αίτημα όλων μας ώστε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης να είναι ο νέος μας Πνευματικός μας Πατέρας.

Το ευχόμαστε ολόψυχα.   

Σπυρίδων Φ Βασιλείου

Πρόεδρος Δ Σ Πηνειού 

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ