LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

30|09
2022
07:41

ΣΥΡΙΖΑ: Αίτημα να καταθέσει ξανά στην εξεταστική για τις παρακολουθήσεις ο Τρίμπαλης της Krikel

Αίτημα για να καταθέσει εκ νέου ο φερόμενος ως διαχειριστής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Krikel Στ. Τρίμπαλης στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων αναμένεται να καταθέσει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά τις αποκαλύψεις πως ο επιχειρηματίας Γιάννης Λαβράνος που είχε στενές σχέσεις με το Μαξίμου βρίσκεται πίσω από αυτήν. Κι αυτό διότι επί της ουσίας όπως εξηγούν παράγοντες της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Τρίμπαλης παραπλάνησε την Επιτροπή λέγοντας ότι είναι εκείνος ο ιδιοκτήτης της Krikel.

Παρ’ όλα αυτά το αίτημα κατά πάσα πιθανότητα θα απορριφθεί από την πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ όπως άλλωστε και όλα τα προηγούμενα αιτήματα που έχουν καταθέσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κλήτευση κομβικών μαρτύρων στην υπόθεση των υποκλοπών. Ως εκ τούτου η εξεταστική επιτροπή μάλλον θα ρίξει αυλαία σήμερα με την κατάθεση ως τελευταίου μάρτυρα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη

Τα στοιχεία που αποκάλυψε χθες το tvxs φανερώνουν πως ο διαχειριστής της εταιρείας Krikel Σταμάτης Τρίμπαλης κατά την κατάθεσή του στην εξεταστική στις 22 Σεπτεμβρίου επεχείρησε να παραπλανήσει τους βουλευτές για το ρόλο των κ.κ. Λαβράνου και Μπίτζιου στην Krikel. Τα στοιχεία του ρεπορτάζ έδειξαν πως ακόμη και το 2018 ο Φέλιξ Μπίτζιος που ήταν μέτοχος με 35% στην Intellexa, δηλαδή την εταιρεία που εμπορεύεται το Predator είχε ενεργή ανάμειξη στην Krikel του κ. Λαβράνου.

Το θέμα της Krikel έχει ιδιαίτερο βάρος διότι η εταιρεία έχει συνάψει απόρρητες συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ με το ελληνικό δημόσιο επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και είναι συγχρόνως ο τοπικός αντιπρόσωπος της ιταλικής RCS Lab, που προμήθευσε το νέο σύστημα νόμιμης συνακρόασης της ΕΥΠ.

Στο δίδυμο σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, δηλαδή τις υποκλοπές αλλά και την προσπάθεια συγκάλυψης από την κυβέρνηση ώστε να εξαφανιστούν όλα τα στοιχεία αναμένεται να αναφερθεί σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε τηλεοπτική του συνέντευξη Ant1.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να αναφερθεί και στο υγειονομικό έγκλημα που έζησε η χώρα με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη μετά την αποκάλυψη των στοιχείων της μελέτης του καθηγητή Θ. Λύτρα που φανερώνει πως σχεδόν όλοι όσοι ασθενείς με covid διασωληνώθηκαν εκτός ΜΕΘ έχασαν τη ζωή τους. 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών