LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

04|10
2022
07:34

Μαζικές κινητοποιήσεις από τα εργατικά σωματεία της Ηλείας

Με τις απεργιακές κινητοποιήσεις να φαντάζουν ως μονόδρομος χθες στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής ενότητας Ηλείας τα εργατικά σωματεία πραγματοποίησαν μία νέα σύσκεψη προκειμένου να μπορέσουν να εξετάσουν αλλά και να οργανώσουν καλύτερα την απεργία τους που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ΕΔΟΠ ΔΕΗ Νίκος Λοχοβίτης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα σωματεία αλλά και όλους τους φορείς, να συμμετέχουν δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση τονίζοντας ότι στην πορεία σύμφωνα και με όλα όσα έχουν διδάξει τα προηγούμενα χρόνια πρόκειται να προστεθούν κι άλλα σωματεία στην απεργιακή κινητοποίηση, γιατί τα θέματα και τα προβλήματα είναι  κοινά για όλους τους εργαζόμενους όπως και για τους συνταξιούχους. Για τον λόγο αυτό υπογράμμισε την μεγάλη σημαντικότητα της συμμετοχής στις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν, θίγοντας επίσης την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία και στον τομέα της υγείας όπου ειδικότερα στο νομό μας η εικόνα είναι αποκαρδιωτική.

somateia 2

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Λοχοβίτης πρότεινε την συμμετοχή στην κινητοποίηση που πρόκειται να γίνει στις 18 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία του Πύργου αλλά και την πιθανότητα παράστασης διαμαρτυρίας στην διοίκηση του νοσοκομείου Πύργου. Ανάμεσα στις προτάσεις είναι να πραγματοποιηθεί επίσης μία κινητοποίηση που θα αφορά την ακρίβεια.

Τα σωματεία τα οποία συμμετείχαν στην σύσκεψη ήταν ο σύλλογος εργαζομένων στους δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, η ΕΛΜΕ Ηλείας, το σωματείο εργαζομένων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταστήματα νομού Ηλείας, το συνδικάτο οικοδόμων νομού Ηλείας, οι σύλλογοι συνταξιούχων Ι.Κ.Α. και ΟΑΕΕ Πύργου, ο σύλλογος εργαζομένων νοσοκομείου Πύργου, ο σύλλογος συνταξιούχων του πρωτοδικείου Αμαλιάδας, ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας, ο σύλλογος υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας καθώς και οι αγροτικοί σύλλογοι της περιοχής.

somateia 3

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ