LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

05|10
2022
21:20

Επίσκεψη Δ. Αυγερινοπούλου στην 117 Πτέρυγα Μάχης και το ΚΕΑΤ

Την 117 Πτέρυγα Μάχης και το Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), συμπεριλαμβανομένης της αίθουσας των εξομοιωτών, επισκέφθηκε η Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ..

Η κα Αυγερινοπούλου πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητή της 117 Πτέρυγας Μάχης Ανδραβίδας, Σμήναρχο (Ι) Αβραάμ Καζαντζόγλου, και το Διοικητή του ΚΕΑΤ Ανδραβίδας, Σμήναρχο (Ι) Ματθαίο Κανουπάκη, όπου συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στην αναβάθμιση των μονάδων αυτών και την σημασία της παρουσίας τους στην περιοχή.

Στο περιθώριο των συναντήσεών της, η κα Βουλευτής και με τη διττή της ιδιότητα, ως Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, συνομίλησε με τους δύο Διοικητές για θέματα που αφορούν την περιβαλλοντική εκπαίδευση και την ενεργειακή αναβάθμιση τόσο των κτιρίων της Πολεμικής Αεροπορίας όσο και της θερινής Λέσχης «ΜΙΜΟΖΑ».

Η κυρία Αυγερινοπούλου δήλωσε:

«Είμαστε ευγνώμονες προς τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας μας και του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (όπου υπάγονται η 117 Πτέρυγα Μάχης και το ΚΕΑΤ), οι οποίοι εγγυώνται, πρώτοι από όλους και μέσα σε δύσκολες συνθήκες, την ακεραιότητα της Πατρίδας μας, με μέγιστη φιλοπατρία.

Η Τουρκία τις τελευταίες δεκαετίας μέχρι σήμερα χτίζει σταδιακά μία συνολική αφήγηση ψευδών διεκδικήσεων στο Αιγαίο, ενώ το τελευταίο διάστημα υπάρχει αυξανόμενη ένταση της απειλής, μεταξύ άλλων, με παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας στον εναέριο και το θαλάσσιο χώρο και την εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών.

Τιμούμε και εμπιστευόμαστε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή τους, ώστε η χώρα μας να είναι πυλώνας σταθερότητας και ενεργειακού κόμβου στην Ανατολική Μεσόγειο».

avgerinopoulou keat 2

avgerinopoulou keat 3

avgerinopoulou keat 4

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ