LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

07|10
2022
17:48

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των μαθητών του Δήμου Ζαχάρως για την «Ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των μαθητών των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου Ζαχάρως, καθώς και των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου Νέας Φιγαλείας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχετικά με την «Ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο» που διοργανώθηκε από το Δήμο Ζαχάρως και το Κέντρο Κοινότητας και έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως και του Λυκείου Νέας Φιγαλείας, την Πέμπτη και την Παρασκευή 6 & 7 Οκτωβρίου.

Με προσηνή τρόπο, οι Αστυνομικοί της ΔΙ.Δ.Η.Ε. έδωσαν στους μαθητές χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον κυβερνοχώρο, θίγοντας μεταξύ άλλων και το επίκαιρο ζήτημα του cyber bullying. Η διάδραση που χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις, επέτρεψε στους μαθητές να εκφράσουν τις απόψεις τους και να θέσουν καίριες ερωτήσεις σχετικά με την αντιμετώπιση επικίνδυνων φαινομένων στο Διαδίκτυο. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτισμού, Δήμητρα Σκαλτσά, απευθυνόμενη στους μαθητές, εξέφρασε τη χαρά της για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους να αναδείξουν κρίσιμα ζητήματα. Ακόμα, επεσήμανε την πολύτιμη παρουσία των Κοινωνικών Λειτουργών και της Ψυχολόγου του Κέντρου Κοινότητας, που ήταν παρούσες και που βρίσκονται στη διάθεση των μαθητών για οτιδήποτε τους απασχολεί.
 
Ευχαριστούμε πολύ τους Αστυνομικούς της ΔΙ.Δ.Η.Ε. για την πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη παρουσίασή τους, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου για την πρωτοβουλία, καθώς και τους Συλλόγους των Διδασκόντων για τη στήριξη και τη βοήθεια που παρείχαν.
 
Ευελπιστούμε οι μαθητές να εφαρμόσουν στην πράξη όσα άκουσαν με σκοπό να παραμένουν ασφαλείς στον χρήσιμο και ελκυστικό αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνο χώρο του Διαδικτύου.
 
zaxaro enimer diadiktuo 2
 
(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ