LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

13|11
2022
14:00

Κατρίνης: «Η συμπεριφορά κυβέρνησης και πρωθυπουργού είναι συμπεριφορά ενόχων»

Το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν καλύπτεται και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί, επισήμανε επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, που τόνισε ότι όλα θα έρθουν στο φως, καταγγέλλοντας «παρακρατικό μηχανισμό».

Ο Μιχάλης Κατρίνης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», τόνισε ότι δεν πιστεύει λέξη από αυτά που λένε κυβέρνηση και Μαξίμου και πως «είναι σαφές ότι η συμπεριφορά τους είναι συμπεριφορά ενόχου».

Σε ερώτηση αν αισιοδοξεί για τη διαλεύκανση του σκανδάλου, ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι «από ό,τι φαίνεται, ακόμα και αυτοί που προεξοφλούσαν το ‘’Τέλος των υποκλοπών’’, αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν».

Και πρόσθεσε:

«Κάποιοι προσπαθούσαν να περάσουν -με κάθε διαθέσιμο μέσο και τρόπο- ότι τα ζητήματα διαφάνειας και δημοκρατίας κουράζουν. Κουράζουν όμως ποιους; Τους πολίτες; Όχι βέβαια! Κουράζουν αυτούς που είναι ένοχοι και απολογούμενοι για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Κουράζουν αυτούς που έστησαν μεθοδικά και συγκαλύπτουν προκλητικά έναν παρακρατικό μηχανισμό. Αυτούς, λοιπόν, θα τους κουράσουμε ακόμα περισσότερο. Η συγκυριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που επέβαλε πρακτικές συσκότισης και συγκάλυψης της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης, δεν θα υπάρχει για πάντα. Το απόστημα έχει σπάσει, το σκάνδαλο δεν καλύπτεται, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε αν εκτιμά ότι κακόβουλα λογισμικά χρησιμοποιούνται με την καθοδήγηση ή έστω με την ανοχή του Μεγάρου Μαξίμου, επισήμανε ότι «αμέσως μόλις απέτυχε η προσπάθεια παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη με το Predator, ξεκίνησε η παρακολούθηση από την ΕΥΠ. Αυτό λέει πολλά. Υπάρχει, όμως, και άλλο ένα σημείο που λέει ακόμα περισσότερα. Αναφέρομαι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να απλώσει ένα πέπλο προστασίας πάνω από την εταιρεία που εμπορεύεται το παράνομο λογισμικό, όπως και στην άρνηση της να κληθούν στην εξεταστική επιτροπή πρόσωπα που συνδέονται με το παράνομο λογισμικό και έχουν στενές σχέσεις με παράγοντες του Μεγάρου Μαξίμου».

Και σημείωσε ότι «προσωπικά, δεν πιστεύω ούτε μια λέξη από όσα λένε ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση. Είναι σαφές ότι η συμπεριφορά τους είναι συμπεριφορά ενόχου».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όσον αφορά το σκάνδαλο των υποκλοπών, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ «λειτουργεί θεσμικά. Πέρα από τη Βουλή, υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί. Το σκάνδαλο αυτό δεν θα μείνει στο σκοτάδι, όπως επιδιώκει ο κ. Μητσοτάκης. Όσος χρόνος και αν απαιτηθεί, όσα εμπόδια και αν προσπαθήσουν αν παρεμβάλλουν κάποιοι, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, αλλά και οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του σκανδάλου που εκθέτει τη χώρα διεθνώς. Και εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη της διαφάνειας και της αλήθειας».

Πηγή: efsyn.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ