LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

06|12
2022
15:43

Κατρίνης: Να δοθεί το ειδικό επίδομα και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Βασικά σημεία συνέντευξης του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Μιχάλη Κατρίνη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή 'Καλημέρα Ελλάδα' με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου

Σε σχέση με το περιστατικό αστυνομικής βίας με θύμα έναν 16χρονο ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε: 

Επιβάλλεται η ΕΛΑΣ να διερευνήσει και αυτό το περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας. Προφανώς και ο νόμος θα πρέπει να ισχύει για όλους, αλλά όλοι όσοι είναι  υπεύθυνοι για την τήρηση των νόμων θα πρέπει να σταθμίζουν κάθε φορά τη βαρύτητα του περιστατικού, καθώς και τον τρόπο αντίδρασής τους σε αυτό.

Ακόμη περιμένουμε τις απαντήσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το εάν στο συγκεκριμένο περιστατικό δόθηκε λάθος εντολή από τα κεντρικά ή αν οι αστυνομικοί επέδειξαν απειρία.

Και βέβαια είναι εξαιρετικά ατυχές το γεγονός ότι όλα αυτά συμβαίνουν την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Είναι προφανές ότι η ΝΔ δεν έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος.

Για το προεκλογικό επίδομα της κυβέρνησης στους ένστολους:

Είναι θετικό το γεγονός ότι δίνεται επίδομα ύψους 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Θεωρώ, ωστόσο, ότι αυτό θα έπρεπε να επεκταθεί και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη εθνική συγκυρία. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων περιφρουρούν την πατρίδα σε μόνιμη βάση. Είναι λοιπόν πλέον καιρός, να αφήσουμε τα ευχολόγια και να τους ανταμείψουμε έμπρακτα για την προσφορά τους.

Για την κατάσταση στην οικονομία και τις υψηλές χρεώσεις από τις τράπεζες:

Η κυβέρνηση μιλάει για ανάπτυξη και άνθηση της οικονομίας, όταν το 1ο 9μηνο του 2022 έχουμε 6 δις απλήρωτους φόρους, ενώ 4.200.000 πολίτες χρωστούν στην εφορία και πάνω από 1,2 εκατομμύρια είναι τα ‘’κόκκινα’’ δάνεια.

Ο πρωθυπουργός, μετά από 3,5 χρόνια και σε προεκλογική περίοδο «θυμήθηκε» τους πολίτες και ότι οι τράπεζες έχουν υπερβολικές χρεώσεις για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, όπως επίσης 'θυμήθηκε' ότι έχουν αυξηθεί πολύ τα επιτόκια. Όλες αυτές τις χρεώσεις οι Έλληνες πολίτες τις πληρώνουν από το μειωμένο, πλέον, εισόδημα τους, χωρίς να βλέπουν κάποια λύση από την κυβέρνηση.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ