LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

30|01
2023
18:16

Την πίτα τους έκοψαν το Σάββατο 28/01 οι Πρόσκοποι του Πύργου στην κατάμεστη αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας κατά τη διάρκεια μιας επιτυχημένης εκδήλωσης

Η βραδιά ξεκίνησε με Προσευχή και χαιρετισμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιο, ο οποίος με θερμά λόγια αναφέρθηκε στην εθελοντική δράση και προσφορά των Προσκόπων. Στο ίδιο κλίμα ήταν οι χαιρετισμοί του Βουλευτή Ηλείας κ. Μιχάλη Κατρίνη, του Δήμαρχου Πύργου Παν. Αντωνακόπουλου, του πρώην Δήμαρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, του Αντιδήμαρχου Παιδείας Γιάννη Πλεμμένου, του Δασάρχη Πύργου Παν. Λάττα και του Αρχηγού της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας Κων. Τριανταφυλλόπουλου.

Έμφαση στην πληθώρα των δράσεων προσφοράς, ανάμεσα στο σύνολο των δραστηριοτήτων της χρονιάς έδωσε στον απολογισμό του ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Γιώργος Καραμάνης. Ένα αναπηρικό αμαξίδιο αποκτήθηκε χάρη στη συλλογή πλαστικών καπακιών, ενώ υλοποιήθηκαν δράσεις ανακύκλωσης, καθαρισμού δασών, προσφοράς σχολικών ειδών σε πυρόπληκτους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κρεστένων, οργάνωσης δραστηριοτήτων για παιδιά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου, προσφορά τσαγιού και γλυκισμάτων τα Χριστούγεννα κλπ.

Παράλληλα, μέλη του Συστήματος βραβεύτηκαν από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την προσφορά τους κατά τις πυρκαγιές του 2021 στην Ηλεία, όπως και από τον Δήμο Αρχ. Ολυμπίας για τον ίδιο λόγο.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υπολοίπων δράσεων κάθε τμήματος από την Αρχηγό Αγέλης Χρ. Νάνου και από τα ίδια τα παιδιά, με ξεχωριστό θεατρικό τρόπο. Εντυπωσίασε το πλήθος των πολυήμερων και μονοήμερων εκδρομών στο ύπαιθρο αλλά και η ποικιλία των αθλητικών, πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων από όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ευλογία και κοπή της Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιο, με τους αιδ. Κων. Παπαδημητρίου και Γρ. Πάπαρη.

Εκτός από τους προαναφερθέντες στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Στάθης Καννής, ο πρ. Αντιδήμαρχος Πύργου Διον. Μπέλτσος, εκπρόσωπος της Βουλευτή Διον. Αυγερινοπούλου και του υπ. Ευρωβουλευτή Λ. Βαρουξή, ο Υποδιοικητής της ΣΕΤΤΗΛ κ. Γκολφινόπουλος, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Αλικάκη, ο Γ.Γ του Δήμου Πύργου Γ. Βαρελάς, ο πρώην Τοπικός Έφορος Προσκόπων Πύργου Ευθ. Κολοκοτρώνης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων, γονείς των παιδιών, παλαιοί Πρόσκοποι και φίλοι του Προσκοπισμού.

proskopoi pirgou pita23 5

proskopoi pirgou pita23 6

proskopoi pirgou pita23 3

proskopoi pirgou pita23 2

proskopoi pirgou pita23 4

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ