LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

31|01
2023
17:12

ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Ηχηρό μήνυμα για πολική αλλαγή από την Πολιτική Εκδήλωση της Ν.Ε με το Νίκο Παππά

Το Σάββατο στις 28 του Γενάρη, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή, στην Πολιτική Εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής με προσκεκλημένο τον Νίκο Παππά, μέλη, φίλοι, στελέχη και όσοι ήταν παρόντες έγιναν κοινωνοί της ίδιας «πραγματικότητας». Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή, η ανάγκη για Δίκαιο κράτος, δίκαιη κοινωνία, δίκαιη οικονομία, για Δικαιοσύνη Παντού είναι επιλογή!

Ο Συντονιστής της Ν.Ε. Παναγιώτης Φλεβοτόμος, καλωσόρισε και προλόγισε το Βουλευτή και Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Παππά και στη συνέχεια ο Βουλευτής Ηλείας και Αν. Τομεάρχης Προστασίας του πολίτη Διονύσης Καλαματιανός αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα, εστιάζοντας στην πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. τόσο για την Ηλεία όσο και για τις επιπτώσεις της στην κοινωνία και στους πολίτες. Το σκάνδαλο των υποκλοπών, η φτωχοποίηση των πολιτών και η διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, τα προβλήματα άρδευσης, ο πρωτογενής τομέας παραγωγής, οι υποδομές της Ηλείας και κυρίως ο δρόμος Πάτρας- Πύργου και  Πύργου- Καλού Νερού- Τσακώνας που σταθερά καθυστερούν, η συστηματική «αδικία» που βιώνουν οι συμπολίτες μας εξαιτίας της υποβάθμισης της Υγείας τόσο στο νομό όσο και γενικότερα και της Παιδείας με την «διαγραφή» της Ηλείας από τον πανεπιστημιακό χάρτη, ήταν βασικά σημεία της τοποθέτησής του.

Ο Νίκος Παππάς, κεντρικός Ομιλητής και προσκεκλημένος, εκφράζοντας το διπλό μήνυμα της συγκέντρωσης τόσο προς τον κ. Μητσοτάκη για την ήττα του όσο και προς τον Αλέξη Τσίπρα για την επερχόμενη νίκη του, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, όπως προκύπτουν από τις έξι Εθνικές Προτεραιότητες που έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Δ.Ε.Θ. εστιάζοντας, μεταξύ άλλων,  στην ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών, στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στην ενεργειακή κρίση, στο δίκαιο κοινωνικό και δημοκρατικό κράτος. Αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, επαναφορά της 13ης σύνταξης για τους συνταξιούχους και επιστροφή των ανaδρομικών, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, ρύθμιση χρεών, αφορολόγητο στις 10000 ευρώ, προστασία πρώτης κατοικίας, επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ, επαναφορά εργασιακών δικαιωμάτων και κατάργηση αντεργατικών νόμων. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φτιάχτηκα μαζί με την κοινωνία για το κοινό καλό, τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι πρώην Βουλευτές Έφη Γεωργοπούλου, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και Μάκης Μπαλαούρας, τα μέλη της Κ.Ε. Βίκυ Βασιλοπούλου, Αννίτα Λάκκα, Σπύρος Λαμπρινός και Γιώργος Παναγιωτόπουλος, μέλη της Ν.Ε και στελέχη του κόμματος, εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων.

Από τον Πύργο, δόθηκε ισχυρό το μήνυμα! Οι πολίτες της Ηλείας, με την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ν. Ηλείας, θα δώσουν «την πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ» και η χώρα θα αποκτήσει «ισχυρή και σταθερή προοδευτική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα»!

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών