LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|02
2023
08:41

Μεγάλη η συμμετοχή των εκπαιδευτικών, στην πρώτη για φέτος εθελοντική Αιμοδοσία της ΕΛΜΕ Ηλείας

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση τόσο των τακτικών εθελοντών αιμοδοτών όσο όμως και νέων, που για πρώτη φορά αποφάσισαν να αιμοδοτήσουν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ Ηλείας προκειμένου να στηρίξουν την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε χθες στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Ανάμεσα στους αιμοδότες, συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση αρκετών εκπαιδευτικών από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της περιοχής που, έκαναν το πρώτο βήμα και ενέταξαν πλέον όπως τόνισαν οι περισσότεροι την εθελοντική αιμοδοσία στην ζωή τους.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου και την πολύτιμη βοήθεια της ιατρού, Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη, η οποία σε δήλωσή της στο ilialive.gr ανέφερε πως:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι σήμερα εδώ στον χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας όπου η ΕΛΜΕ με Ηλείας έχει διοργανώσει μία πολύ καλή δράση, βοηθάει τον κόσμο, οι αιμοδότες προσέρχονται με πολύ καλό ρυθμό και δίνουν λίγο από το αίμα τους σώζοντας τον συνάνθρωπο.

Παρατηρώ ότι σήμερα έρχονται πολλοί νέοι αιμοδότες που ξεκινούν για πρώτη φορά να δίνουν αίμα, καθηγητές του Πύργου, από τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιοχής και αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι μαθαίνουν τι θα πει αιμοδοσία, βλέπουν ότι είναι μία απλή διαδικασία, εύκολη, ανώδυνη και ευχάριστη.

Και καταλαβαίνουν πόσο βοηθούν με αυτό τον τρόπο με το αίμα τους. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και αυτούς που διοργάνωσαν αυτή τη δράση, τους ίδιους τους αιμοδότες και της αιμοδότριες που έρχονται, τον αντιπεριφερειάρχη τον κ. Γιαννόπουλο για την στήριξή του στο έργο μας προσφέροντας αυτόν τον χώρο και ευχόμαστε να συνεχίσουν αυτή τη δράση, γιατί η ΕΛΜΕ Ηλείας είναι η πρώτη φορά που το διοργανώνει και εύχομαι να συνεχίσει με τέτοιες δράσεις και να βοηθάμε όλοι μας τον κόσμο όσο μπορούμε».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Νικολόπουλος, εκπαιδευτικός στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου και μέλος του ΔΣ ΕΛΜΕ Ηλείας, συμπλήρωσε ότι:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, διότι διοργανώνουμε την πρώτη αιμοδοσία για την χρονιά αυτή, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την μεγάλη προσέλευση που παρατηρούμε από συναδέλφους εκπαιδευτικούς αλλά και από τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας.

Μακάρι να ευαισθητοποιήσουμε πολλούς ανθρώπους, οι ανάγκες για αίμα είναι πολύ μεγάλες και εμείς θα είμαστε αρωγοί στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, για να μπορέσουμε να συνεισφέρουμε με το πολυτιμότερο που υπάρχει, το αίμα μας.

Θα θέλαμε να παρακινήσουμε κι άλλους ανθρώπους, το μότο της δράσης είναι “Δώσε αίμα - Δώσε ζωή” και μακάρι να συνεχίσουμε τις δράσεις και να γαλουχήσουμε και τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας με την έννοια του εθελοντισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος .

aimodosia elme 2

aimodosia elme 3

aimodosia elme 4

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ