LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|02
2023
21:28

Qatar Gate: Τι απαντά ο Δημητρακόπουλος για τις συνομιλίες της Καϊλή μέσα από το κελί και τα 250.000 ευρώ από το Κατάρ

«Δεν εφαρμόζεται το τεκμήριο της αθωότητας στις Βρυξέλλες. Όσοι ομολογούν τα εγκλήματα τους αφήνονται ελεύθεροι. Αυτοί που παλεύουν γιατί δεν έχουν διαπράξει κάτι ποινικά κολάσιμο κρατούνται στη φυλακή» τόνισε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλής, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Qatar Gate, στο OPEN και το Τώρα Μαζί. 

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος εκτίμησε ότι με την αποφυλάκιση του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φρανσέσκο Τζότζι - ο οποίος παραδέχθηκε την ενοχή του- καταρρίπτεται το επιχείρημα στο οποίο βασίστηκε η προφυλάκισή της Εύας Καϊλή. «Θέλω να πιστεύω ότι με την αποφυλάκιση του συντρόφου της κυρίας Καϊλή θα πέσει και το τελευταίο επιχείρημα που έχουν οι δικαστές. Το οποίο ο κόσμος δεν το ξέρει. Γιατί την κρατούν μέσα; Όχι επειδή υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής, αλλά επειδή φοβούνται ότι, αν την αφήσουν ελεύθερη θα καταστρέψει τα στοιχεία. Ο σύντροφος της που θα είναι ελεύθερος, αν υπάρχουν στοιχεία δεν υπάρχει κίνδυνος να τα καταστρέψει;».

Ο συνήγορος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου αμφισβήτησε την αξιοπιστία του Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος στην κατάθεση του υποστήριξε ότι η Εύα Καϊλη πήρε 250.000 από το Κατάρ.« Τι αξία μπορεί να έχει ο λόγος του Παντσέρι, ο οποίος μέχρι πρότινος εθεωρείτο παντελώς αναξιόπιστος μάρτυρας και ξαφνικά έναν άνθρωπο που ό,τι έλεγε εθεωρείτο ψέμα, μόλις άρχισε να κατηγορεί όχι μόνο την κυρία Καϊλή αλλά και 3-4 ευρωβουλευτές απέκτησε υπόσταση του μάρτυς του στέμματος», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «Δεν έχει απόδειξη για αυτά που λέει».

Για τις συνομιλίες της Εύας Καϊλη με την αδελφή της και τον πατέρα της μέσα από το κελί, που ήρθαν στη δημοσιότητα υποστήριξε ότι δεν ήταν ύποπτες κι ότι γνώριζαν ότι παρακολουθούνται.

Καταλήγοντας επέμεινε στην αθωότητάς της, σημειώνοντας πως: «Της έχουν πει "παραδέξου την ενοχή σου και θα είσαι έξω με το παιδί σου σε 2-3 ημέρες". Αν είχε αποδεχθεί ενοχή θα ήταν έξω, αλλά η κυρία Καϊλη λέει "πως να παραδεχθώ κάτι που δεν έχω κάνει προτιμώ να κάτσω να λιώσω μέσα παρά να αποδεχθώ μια ατιμωτική κατηγορία για πολιτικό πρόσωπο"».

Πηγή: ethnos.gr

 

 

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ