LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

30|03
2023
07:41

Εκλογές 2023: Τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στη Βουλή - Πότε θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Βουλή και στη συζήτηση για τα μέτρα στήριξης των θυμάτων της τραγωδίας που έλαβε χώρα πριν από ένα μήνα στα Τέμπη θα μιλήσει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Η ψήφιση των μέτρων γίνεται ενώ ήδη ο πρωθυπουργός έχει ανακοινώσει την 21η Μαίου ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Επίσης έρχεται την ώρα που κυβερνητικά στελέχη προκαλούν σκηνικό έντονης πόλωσης με εξοργιστικούς χαρακτηρισμούς αναφορικά με το πώς προσδιορίζεται ο αριστερός ή επαναφέροντας ιστορίες περί βίλας Τσίπρα στο Σούνιο γνωρίζοντας πως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει κριθεί στα δικαστήρια εις βάρος εκείνων που τις διακίνησαν και τις υιοθέτησαν. Σημειωτέον πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λόγω της ιδιαιτερότητας των συγκεκριμένων μέτρων θα ψηφίσει το πακέτο στήριξης κάνοντας ειδική εξαίρεση σε σχέση με την αποφασισμένη αποχή του από τις ψηφοφορίες στο Κοινοβούλιο.

Χθες το διευρυμένο Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ασχολήθηκε με το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος το οποίο θα τεθεί προς συζήτηση και στην Πολιτική Γραμματεία προκειμένου να παρουσιαστεί επισήμως- ει δυνατόν- πριν από το Πάσχα. Άλλωστε τις επόμενες ημέρες είναι στην πρόθεση της Κουμουνδούρου να πραγματοποιηθεί και η αναβληθείσα εκδήλωση για την παρουσίαση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφορικά με τα κόκκινα δάνεια και τις πρωτοβουλίες του κόμματος για την προστασία της πρώτης λαϊκής κατοικίας. Επίσης, ενδέχεται σε άλλη εκδήλωση να παρουσιαστούν από τον Αλέξη Τσίπρα και οι προτάσεις του κόμματος για το κράτος και τον εκσυγχρονισμό του, κάτι που θα συνδέεται και με το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την επαναφορά του δημόσιου χαρακτήρα στη ΔΕΗ και στα νερά αλλά και με τις προτάσεις του για τους θεσμούς και το κράτος δικαίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα περιοδεύσει αύριο Παρασκευή στην Καλαμάτα. Οι κομματικές εκδηλώσεις θα είναι έντονες και κατά πάσα πιθανότητα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για να εγκρίνει το κυβερνητικό πρόγραμμα και ενδεχομένως και το σύνολο των ψηφοδελτίων του κόμματος. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί εάν το 100% των υποψηφιοτήτων θα ανακοινωθεί πριν από τις γιορτές του Πάσχα και τη διάλυση της Βουλής.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών